Aivoille, nivelille ja immuniteetille
Solgar on ensimmäisenä valjastanut kurkumiinin maksimaalisen tehon.
MERKITTÄVÄSTI 
AKTIIVISEMPI.

Imeytyy 185 kertaa
paremmin ja 6,8 kertaa
nopeammin.

MERKITTÄVÄSTI
AKTIIVISEMPI.

Imeytyy 185 kertaa
paremmin ja 6,8 kertaa
nopeammin.

Tehokkaasti imeytyvä kurkumiini.


Koe merkittävä ero
tavallisiin kurkumiinivalmisteisiin.
Uusi Solgar Full Spectrum Curcumin.
•   Välittömästi kehon käytettävissä hyvän imeytymisen vuoksi
   Säilyy elimistössä 24 tuntia
   Yksi softgelkapseli vastaa 74 tavallista 100 milligramman kurkumiinikapselia
   Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa eikä hiivaa
Kokeile Full Spectrum Curcumin-valmistetta ja huomaat eron muihin
kurkumiinivalmisteisiin.
Solgar on onnistunut tekemään huonosti
imeytyvästä rasvaliukoisesta kurkumiinista
tehokkaan vesiliukoisen fytoravinteen.

Kurkumiini on heti kehon käytettävissä ja se imeytyy merkittävästi paremmin ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Se on niin tehokas, että yksi kapseli Solgar® Full Spectrum Curcumin-valmistetta vastaa 74 tavallista 100 mg:n kurkumiinikapelia. Viimeisimmässä kliinisissä tutkimuksessa osoitettiin myös, että valmiste pysyy elimistössä jopa 24 tuntia.

Imeytyvyys ja biosaatavuus on tärkeää.

Biosaatavuus määritellään ravinteen kykynä imeytyä ja tulla kehon hyväksikäytettäväksi. Jos ravinne ei imeydy, se ei pääse vaikuttamaan aineenvaihdunnassa vaikka söisimme sitä kuinka paljon tahansa. Tämän vuoksi ravitsemustutkijat pyrkivät kilvan parantamaan ravinteiden imeytymistä.

Kaikki tietävät, että öljy ja vesi eivät sekoitu.
Kehosi ei ole poikkeus.

Tämä pitää paikkansa erityisesti kurkumiinin osalta, koska rasvaliukoisena se vastustaa imeytymistä vesiliukoisessa suolistoympäristössä. Jos imeytymistä saadaan tehostettua, aktiivista kurkumiinia siirtyy verenkiertoon ja edelleen niveliin, aivoihin ja immuunijärjestelmään. Solgar on tuonut kurkumiinin imeytymisen täysin uudelle tasolle ja saanut huiman etumatkan muihin valmisteisiin.

Misellit ovat ratkaisu imeytymisongelmaan.

Tavallisesta kurkumiinijauheesta poiketen Solgar on vakioinut kurkumiiniuutteen sisältämään 95% aktiivista kurkumiinia. Ensimmäisefullspectrumimg3nä maailmassa tämä uute on onnistuttu pakkaamaan hyvin pieniin pyöreisiin vesiliukoisiin miselleihin. Kurkumiinia sisältävät misellit ovat niin mikroskooppisen pieniä, että ne imeytyvät helposti suoliston solujen välistä verenkiertoon. Tässä koossa misellit ovat käytännössä silmälle näkymättömän pieniä ja muodostavat veteen lisättynä kristallin kirkkaan liuoksen.

Ero on selvä. Vain Solgar® Full Spectrum Curcumin takaa 185 kertaa paremman imeytymisen.

Mitä kirkkaampi liuos, sitä parempi biosaatavuus. Mitä parempi biosaatavuus, sitä parempi imeytyminen. Ja mitä parempi imeytyminen, sitä tehokkaammin kurkumiini toimii kehossa.

Solgar on valjastanut kurkumiinin tehon maksimaalisesti, jonka vuoksi aktiivinen kurkumiini pääsee kulkeutumaan elimistöön tukemaan niveliä, aivoja ja immuunijärjestelmää… Solgar® Full Spectrum Curcumin – yksi softgel-kapseli päivässä – 185 x parempi.