Kesäkuussa 2022 vietämme Solgarin 75-vuotissyntymäpäiviä ja katsomme taaksepäin Solgarin ainutlaatuiseen historiaan ravintolisien ja ennaltaehkäisevän terveyden tukemisen uranuurtajana.

Mistä kaikki sai alkunsa?

Solgar sai alkunsa manhattanilaisen apteekin takahuoneessa, kun ystävät Nat Colby, Mike Goldfarb ja Carl Zoll, kaksi farmaseuttia ja holistinen lääkäri, tulivat siihen lopputulokseen, että on paljon parempi ennaltaehkäistä sairauksia vitamiineilla ja mineraaleilla kuin hoitaa jo syntyneitä sairauksia lääkkeillä. Missiomme tuottaa huippulaatuisia, innovatiivisia ja tieteeseen perustuvia ravintolisiä muodostui, ja myös ensimmäinen Solgar-tuote syntyi: vahva ”high potency” -monivitamiini.

Näistä ajoista lähtien olemme olleet alamme edelläkävijä ja olemmekin toimineet esikuvana monelle muulle ravintolisäsarjalle ympäri maailman, kuten seuraavat esimerkit kertovat.

Edelläkävijänä jo vuodesta 1947

Vuonna 1968 lopetimme suolan, sokerin ja tärkkelyksen käytön vähentääkseemme säilöntä-, maku- ja väriaineiden määrää tuotteissamme. Tämä kuulostaa nykyään itsestäänselvyydeltä, mutta oli itse asiassa tuohon aikaan varsin edistyksellistä.

Vuonna 1975 toimme markkinoille maailman ensimmäisen monivitamiinituotteen, VM-75:n, jossa käytettiin kelatoituja mineraaleja. Tämä tuote on muuten edelleen myynnissä!

Vuonna 1989 oli maailman ensimmäisen aminohappoja sisältävän monivitamiinin, VM-2000:n vuoro, joka sekin on myynnissä edelleen.

Vuonna 1993 kehitimme Vegicaps-kapselin, maailman ensimmäisen kasviskapselin. Sittemmin kasviskapselista on muodostunut alan standardi, jota käytännössä jokainen ravintolisämerkki käyttää nykyään.

Innovaatio edellä

Mullistava Full Spectrum Curcumin -tuotteen esitelimme vuonna 2015. Siinä heikosti imeytyvä rasvaliukoinen kurkumiini on patentoidun menetelmän avulla saatu imeytymään jopa 185 kertaa paremmin kuin tavallinen kurkumiini.

 

Viime aikoina olemme kiihdyttäneet innovaatiotahtimme entisestään. Olemmekin lanseeranneet täällä Suomessa monta uutuutta viime aikoina. Oletko sinä jo tutustunut niihin? Brain Works on tuote aivojen ja kognition hyvinvoinnille joka sisältää mm. BacoMind® Bacopa monnieri -uutetta ja Full Spectrum -kurkumiinia. MenoPrime on ainutlaatuinen tuote vaihdevuosioireisiin ja Ultimate Calm Daily Support erinomainen stressinlievittäjä. Koji-fermentoidut rauta ja sinkki edustavat uutta, fermentoitujen ravintolisien linjaa. Koji-fermentaation ansiosta rauta ja sinkki on bioaktiivisessa ruokapohjaisessa muodossa, joka on vastalle hellävarainen ja hyvin imeytyvä.

Uusimpana tulokkaana on Ester-C Plus 1000 mg -porejuoma, joka sisältää pitkävaikutteisen Ester-C® -muotoisen C-vitamiinin lisäksi B-vitamiineja, sinkkiä ja elektrolyyttejä. Varsin mainio kesätuote siis!

Ja matka jatkuu edelleen. Olemme tänä päivänä yksi maailman suurimmista ravintolisätuotemerkeistä yli 400 tuotteen valikoimallamme, jota myydään maailmanlaajuisesti yli 50 maassa. Tuotteisiimme luotetaan ja 98 % kuluttajista suositteleekin meitä*.

*Global Praxis online shopper survey 2017 of 3,882 VMS consumers across Europe

 

Solgar-tuotteita voit ostaa mm. Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta.

Saatavilla myös muista hyvin varustelluista terveyskaupoista ja terveyden verkkokaupoista. Katso kaikki ostopaikat täältä.