Urheilijan ravintolisät – kuinka yksinkertainen päivittäinen vitamiinilisä voi vaikuttaa suoritukseen ja hyvinvointiin. Desiree Henry on brittiläinen pikajuoksija, joka käyttää Solgar-ravintolisiä tukemaan harjoitteluaan. Lue Desireen haastattelu ja katso video!

Kerro meille harjoittelustasi

Pidän harjoittelurutiinista ja testaan usein erilaisia tapoja harjoitella löytääkseni itselleni parhaiten toimivat tavat. Urheilijana haluaa aina ylittää itsensä ja parantaa aikaisempia tuloksiaan ja ennätyksiään. Minulle on tämä on itsestäänselvää treenaamisessani ja mentaliteetissani – haluan olla kokoa ajan parempi ja paras versio itsestäni.

Miksi vitamiinien ja ravintolisien käyttäminen on sinulle tärkeää?

Pikamatkoissa sadasosasekunnit ovat ratkaisevia, joten harjoittelussa ja itse suorituksessa on tehtävä aina enemmän kuin vaaditaan. Itselläni vitamiinien nauttiminen on parantanut suoritustani. Keskityn aina pidempiaikaiseen tavoitteeseen sekä yksityiskohtiin – esimerkiksi ravintolisän ottaminen aamiaisen kanssa tekee ison eron kokonaisuudessa!

Miksi Solgar?

Käytän vain ravintolisiä, joita valmentajani suosittelee minulle ja ryhmälleni. Hän on henkilökohtaisesti todennut Solgarin valikoiman sisältävän tarpeeksi monipuolisesti erilaisia ravintolisiä, joita me urheilijoina tarvitsemme. Solgarin tuotteet ovat myös tuote-eräkohtaisesti testattuja.

Tiedän myös, että kilpakumppanini treenaavat vähintään yhtä kovaa kuin itse treenaan, mutta pidän kehostani huolta myös sisäisesti käyttämällä Solgarin vitamiineja ja mineraaleja ollakseni sisäisesti vahvempi ja saadakseni kilpailuetua sellaiseen urheilijaan, joka ei käytä ravintolisiä.

Mitä Solgar-ravintolisiä käytät?

Käytän Solgar Magnesiumia iltaisin ja lisäksi otan Solgar Skin, Nails & Hair -ravintolisää päivittäin pitääkseni ulkonäköni kunnossa. On tärkeää, että ihoni, hiukseni ja kynteni ovat terveen ja hehkuvan näköiset, kun astun pois kilpakentältä.

 

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.