Vaihdevuosioireet ovat osa useimpien naisten elämää. Tällä hetkellä 47 miljoonaa naista saavuttaa vuodessa menopaussi-iän ja vuoteen 2030 mennessä maailman väestöstä menopaussi ja postmenopaussi-ikäisten naisten lukumäärän arvioidaan olevan jo 1,2 miljardia. Jopa 85 % menopaussi-ikäisistä naisista kärsii eriasteisista vaihdevuosioireista. Vaihdevuosioireet ovat yleisimmin mm. kuumat aallot, yöhikoilu, mielialan muutokset, urogenitaaliset ongelmat, heikentynyt libido ja seksuaalinen tyytymättömyys.

Solgar Meno Prime vaihdevuodet

Monet naiset haluavat tukea tätä joskus hankalaakin elämänvaihetta luonnollisin keinoin ilman hormonihoitoja. Solgar® MenoPrime on suunniteltu tukemaan naisen hyvinvointia vaihdevuosien aikaan. Se sisältää kahta yhdessä vaikuttavaa kasviuutetta: Siperianraparperin juuriuutetta (ERr-731®) ja affron® sahramiuutetta.

 Siperianraparperin juuriuute ERr-731®

Raparperinvarsia on käytetty perinteisesti ruokana, mutta erityisesti raparperin juuret ja juurakko sisältävät naisen hyvinvoinnille hyödyllisiä, tehokkaita biokemiallisia yhdisteitä. Solgar® siperianraparperin juuriuute (ERr-731®) on vakioitu kahden tärkeän ainesosan, raptontisiinin ja desoksiraptontisiinin suhteen.

Affron® Sahrami

Sahrami on mauste, joka sisältää Crocus sativus -kukkien karmiininpunaisia luotteita, ja se on maailman kallein mauste painon mukaan laskettuna. Hedelmällisellä La Manchan tasangolla Keski-Espanjassa kasvatetusta sahramista (affron®) valmistettu standardisoitu sahramiuute on ensimmäinen valmiste, jossa leptikrosalidien määrä on vakioitu. Sahramin kolme tärkeintä bioaktiivista ainetta ovat krokiini, pikrokrokiini ja safranaali. Nämä bioaktiiviset yhdisteet tukevat rentoutumista ja positiivista olemusta.

Solgar MenoPrime

– Kasvipohjainen, hormonivapaa valmiste yli 45 + naisille
– Suunniteltu tukemaan terveyttäsi vaihdevuosien aikana

Tutustu tuotteeseen tästä.

MenoPrime on saatavilla mm. Ruohonjuuri– ja Hyvinvoinnin.fi -verkkokaupoista.