Asetyyli L-Karnitiini 250 mg

Purkkikoot:
  • 30

  • Korkealaatuinen Solgar®-aminohappo
  • Tukee energiatasoja ja neurologisia toimintoja
  • Helposti imeytyvä kasviskapseli
  • Vegaaninen, Kosher
  • Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, gluteeniton, maidoton, soijaton, vehnätön, hiivaton

Annostus

1/pväJaa
Kuvaus

Solgar® Asetyyli L-Karnitiini 250 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste. Asetyyli L-Karnitiinia esiintyy luontaisesti aivoissa, maksassa ja munuaisissa. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

Asetyyli L-Karnitiinia esiintyy luontaisesti kehossamme aivoissa, maksassa ja munuaisissa. Toisin kuin L-Karnitiini, Asetyyli L-Karnitiini pystyy läpäisemään veri-aivoesteen ja osallistuu aivojen energiantuotantoon auttamalla rasvahappojen kuljetuksessa solujen mitokondrioihin, joissa rasvahapot käytetään energiantuotantoon.

Solgar® Asetyyli L-Karnitiini 500 mg annostus on 1 kasviskapseli päivässä aterioiden välillä.

Jos olet raskaana tai imetät, kysy käytöstä terveydenhuollon ammattilaiselta.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Asetyyli-L-Karnitiinihydrokloridi 250 mg

Muut ainesosat:
Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asetyyli L-Karnitiini 250 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

asetyyli-l-karnitiini Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Tilaa Solgar-uutiskirje


Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat blogiartikkelit ja ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä.