Bromelaiini 300 mg

Purkkikoot:
  • 60

  • Luonnollinen entsyymi tuoreesta ananaksesta
  • Tarjoaa 1000 GDU vahvuisen luontaisen entsyymiaktiivisuuden
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton, gluteeniton

Annostus

2/pvä

Jaa
Kuvaus

Uudistunut Solgar® Bromelain 300 mg sisältää bromelaiini-entsyymiä, jota löytyy luontaisesti ananaksesta. 

Kaikki elävät organismit tarvitsevat entsyymeitä elämän edellytykseksi, ja niitä on kaikissa elämän muodoissa, kuten ihmisessä, kasveissa, bakteereissa ja muissa organismeissa. Entsyymit ovat luonnossa esiintyviä proteiineja, joiden tehtävänä on nopeuttaa kemiallisten reaktioiden tapahtumista soluissa. Ne ovat välttämättömiä elämälle ja edesauttavat monenlaisia tärkeitä toimintoja kehossa.

Ananas, Etelä-Amerikasta peräisin oleva hedelmä, on yksi bromelaiini-entsyymin rikkaimpia lähteitä. Tämä erityinen entsyymi on johdettu tuoreesta ananaksesta ja valmistettu niin, että sen kaikki ravinteet ja entsymaattiset ominaisuudet ovat pysyneet ennallaan ja koskemattomina.

Solgar® Bromelaiini 300 mg annostus on 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä runsaan nesteen kera. 2 kapselin annostus vastaa 1000 GDU entsyymiaktiivisuutta.

Tutustu myös muihin ruuansulatuksen tukituotteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä runsaan nesteen kera.

Aktiiviset ainesosat (2 kapselia):

Bromelaiini 300 mg (1000 GDU)

Muut ainesosat:
Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), silloitettu karboksimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), emulgointiaine (soijalesitiini).

Muuta huomioitavaa:
Ei suositella raskaana oleville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bromelaiini 300 mg”

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.