Cayenne 520 mg

Purkkikoot:
  • 100

  • Korkealaatuinen yrttivalmiste
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher

Annostus

1/pvä

Osasto Avainsana


Jaa
Kuvaus

Cayenne 520 mg sisältää cayanne-hedelmän (Capsicum annuum) jauhetta, ja se kuuluu Solgarin korkealaatuisten yrttivalmisteiden valikoimaan. 

Cayenne on monivuotinen pensaskasvi, joka on kotoisin Meksikosta. Cayennepippuri sisältää steroidisia saponiineja, jotka tunnetaan nimellä kapsaisinoidit. Näistä noin 70 % on kapsaisiineja. Kapsaisiinit antavat cayennelle sen polttavat ja lämmittävät ominaisuudet. Cayennea onkin siksi käytetty hikoilun edistämiseen sekä afrodisiakkina.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisistaajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Cayennea on käytetty vuosituhansien ajan rohdosvalmisteena. Cayennepensas on peräisin Keski- ja Etelä-Amerikasta ja se kasvaa subtrooppisessa ilmastossa. Sitä on käytetty tuhansia vuosia ruokien maustamiseen. Cayenne-paprikat sisältävät C-vitamiinia, E-vitamiinia, kaliumia ja flavonoideja sekä kapsaisiinia, joka on kasveissa esiintyvä fytokemikaali.

Solgar® Cayenne 520 mg annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös Solgarin muihin yrttivalmisteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Cayennejauhe (hedelmä) (Capsicum annuum) 520 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cayenne 520 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Cayanne

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.