D-riboosijauhe

Purkkikoot:
  • 150 g

  • Monosakkaridi, jota solut tuottavat luontaisesti
  • NAD:n ja ATP:n rakenneosa
  • Mahdollisia vaikutuksia urheilusuoritukseen ja palautumiseen
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus

1-3 tl/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® D-Riboosi-jauhe 150 g sisältää riboosi-nimistä monosakkaridia. 

Glukoosi on hyvin tunnettu sokerin muoto, ja elimistö käyttää sitä energian tuotantoon. Vaikka myös riboosi on sokeri, ei sitä käytetä energiantuotantoon, vaan se imeytyy molekyyleihin, joita käytetään siirtämään energiaa soluissa.

Krebsin sykli -nimisen prosessin aikana soluissa tapahtuu kemiallisia reaktioita, jotka muuttavat hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat energiaksi. Tätä energiaa varastoidaan molekyyliin nimeltään NAD (nikotiinamidiadeniinidinukleotidi), jotta energia siirtyisi toiseen, ATP-nimiseen molekyyliin (adenosiinitrifosfaatti). Riboosi on sekä NAD:n että ATP:n rakenteellinen komponentti ja siksi välttämätön energiansiirtoprosessissa solujen sisällä ja niiden välillä.

Raskaan harjoituksen, sekä voiman että kestävyyden aikana, sekä NAD:n että ATP:n lisäyksestä voi hyötyä, koska tämä auttaa antamaan soluillesi energiaa, jota ne tarvitsevat suoritukseen ja palautumiseen.

Solgar® D-Riboosi 150 g on helppokäyttöisessä jauhemuodossa, joka voidaan sekoittaa veteen (1 – 3 tl päivässä), jolloin 150 g tätä monosakkaridia auttaa energiansiirrossa solujen välillä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 teelusikallinen (2,2g) päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (teelusikallinen):

D-riboosi 2,2 g

Muut ainesosat:
Ei muita aineita.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “D-riboosijauhe”

Tärkeimmät ravintoaineet:

- D-riboosi

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.