DLPA 500 mg

Purkkikoot:
  • 50

  • Korkealaatuinen DL-fenyylialaniini-aminohappovalmiste
  • Välttämätön aminohappo keholle
  • Helposti imeytyvä kasviskapseli
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön, hiivaton

Annostus

1-2/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® DLPA (DL-Fenyylialaniini) on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää luonnollista L-fenyylialaniinia sekä sen vastakkaista D-muotoa.  

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

Solgar DLPA (DL-Fenyylialaniini) suositeltu annostus on 1-2 kapselia päivässä ruokailujen välissä. Annostusta ei saa ylittää.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1-2 kapselia):

DL-Fenyylialaniini (vapaa muoto)  500-1000 mg  

Muut ainesosat: Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DLPA 500 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

DLPA Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.