Dong Quai

Purkkikoot:
  • 100

  • Korkealaatuinen yrttivalmiste
  • Perinteinen kiinalainen rohdos
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Dong Quai sisältää Dong Quai-uutetta ja -jauhetta, ja se kuuluu Solgarin korkealaatuisten yrttivalmisteiden valikoimaan. 

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Dong Quai (Angelica Sinensis) tunnetaan myös nimellä naisten ginseng ja se kuuluu samaan kasviryhmään persiljan, porkkanan ja korianterin kanssa.  Dong Quaita kasvaa Kiinan, Japanin ja Korean vuoristossa kylmässä ilmanalassa.

Solgar® Dong Quai annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös Solgarin muihin yrttivalmisteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Dong Quai juurijauhe 200 mg
Dong Quai juuriuute (2:1) 50 mg

Muut ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Muuta huomioitavaa:
Ei suositella raskaana oleville tai verenohennuslääkkeitä käyttäville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dong Quai”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Dong quai

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.