Hevoskastanjan siemenuute

Purkkikoot:
  • 60

  • Korkealaatuinen Solgar® -yrttivalmiste
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Maidoton, soijaton, vehnätön

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Hevoskastanja on vuosisatojen ajan perinteisesti käytetty rohdoskasvi. Vahva Solgar® Hevoskastanjan siemenuute (Horse Chestnut) sisältää hevoskastanjan siemenuutteen lisäksi hevoskastanjan siemenjauhetta.

Hevoskastanjalajeja on olemassa yli 15, mutta eurooppalaista lajia käytetään yleisimmin ravintolisissä. Hevoskastanja kasvaa puussa ja sillä on vihreä ulkopuolinen ”kotelo” ympärillään. Maahan pudotessaan hevoskastanjat ovat ovat muuttuneet kiiltävän ruskeiksi.

Solgar® Hevoskastanjan siemenuutteen annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Hevoskastanjan siemenuute 250 mg
Hevoskastanjan siemenjauhe 100 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (L-askorbiinihappo, betakaroteeni).

Muuta huomioitavaa:
Ei suositella raskaana oleville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hevoskastanjan siemenuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Hevoskastanja

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.