Kalium

Purkkikoot:
  • 100

  • Korkealaatuinen mineraali
  • Elektrolyytti, joka on tärkeä elimistön useille toiminnoille
  • Tukee hermostoa ja lihaksia
  • Tukee normaalia verenpainetta
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, hiivaton, vehnätön

Annostus

1-4/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Kalium on korkealaatuinen mineraalituote. Kalium on välttämätön elektrolyytti, joka on elintärkeä useille kehon prosesseille.

Kaliumin päätehtävänä on säädellä aivoista ja selkärangasta lihaksille tulevia hermosignaaleja edistäen hermojärjestelmän ja lihasten normaalia toimintaa. Kaliumin toinen tärkeä tehtävä on normaalin verenpaineen ylläpitäminen. Se auttaa tasapainottamaan sekä natriumin vaikutusta soluissa että kehossa varastoituneen nesteen määrää, mikä puolestaan auttaa laskemaan verenpainetta.

Hyviä kaliumin lähteitä ovat perunat, banaanit, tonnikala ja jogurtti. Näiden ruokien syöminen tasapainottaa suolan vaikutuksia ja tukee hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Kaliumlisän nauttiminen saattaa olla suositeltavaa niille, jotka eivät usein syö kaliumrikkaita ruokia.

Solgar® Kalium annostus on 1-4 tablettia päivässä aterian yhteydessä. Yksi Solgar Kalium-tabletti sisältää 99 mg hyvin imeytyvää kaliumglukonaattia. Kysy käytöstä lääkäriltäsi, mikäli sinulla on käytössä jokin lääkitys.

Kaliumin hyväksytyt terveysväittämät:

  • edistää hermoston normaalia toimintaa
  • edistää lihasten normaalia toimintaa
  • edistää verenpaineen pysymistä normaalina

Tutustu myös muihin Solgar-mineraaleihin!

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-4 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

Kalium (glukonaatti) 99 mg, 5*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat:

Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalium”

Tärkeimmät ravintoaineet:

P Kalium

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.