Kirsikka-Kurkumiini Complex

Purkkikoot:
  • 60

  • Vahva yhdistelmä kirsikkaa ja kurkumaa
  • Lisäksi inkivääriä, kversetiiniä, cayennea ja mustapippuria
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Gluteeniton, laktoositon, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton

Annostus

1-2/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex on ravintokonsentraatti, joka sisältää kahta voimakasta rohdosta, kirsikkaa ja kurkumiinia sekä inkivääriä, kversetiiniä, cayennepippuria ja mustapippuria.

Solgar®: n ravintokonsentraatit on sisältävät suuren ravintoarvon ja sopivat rikastamaan ruokavaliota ruuan kanssa nautittuna.

Montmorencykirsikka, joka tunnetaan myös hapankirsikkana, on kotoisin Lounais-Aasiasta ja Euroopasta. Kirsikoita on kahta lajia; makea kirsikka (Prunus avium) ja hapankirsikka (Prunus cerasus). Molemmat ovat syötäviä ja varsinkin makeaa kirsikkaa on käytetty esihistoriasta lähtien. Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex sisältää kirsikkaa määrän, joka vastaa 540 mg hedelmää.

Kurkumiinin aktiivisia ainesosia ovat hyödylliset flavonoidit, nimeltään kurkuminoidit, jotka ovat kasvipohjaisia ​​antioksidantteja. Kurkuma-kasvi on kotoisin alunperin Kaakkois-Aasiasta. Se kuuluu inkiväärien sukuun, ja sillä on pitkä historia ayurvedisessa perinnekäytössä. Päivittäinen annos tarjoaa 720 mg kurkumajuurta.

Inkivääri on kurkuman sukulaiskasvi. Sillä tiedetään olevan merkittäviä terveyshyötyjä antioksidanttisten ja anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa vuoksi. Tuotteen päiväannos sisältää 450 mg inkiväärinjuurta.

Kversetiini on sitrusbioflavonoidi, joka toimii synergisesti C-vitamiinin kanssa. Bioflavonoideja esiintyy luonnossa hedelmissä, vihanneksissa ja yrteissä, ja ne ovat voimakkaita fytokemikaaleja. Ne auttavat maksimoimaan C-vitamiinin edut, koska ne estävät tämän immuunijärjestelmää tukevan vitamiinin hajoamista kehossa.

Cayennea on käytetty vuosituhansien ajan rohdosvalmisteena, koska se sisältää kapsaisiinia, joka on fytokemiallinen aine.

Mustapippuri on yksi yleisimmin käytetyistä mausteista, ja sillä tiedetään olevan myös muita terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia.

Solgar® Kirsikka Kurkumiini Complex annostus on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös muihin Solgar-ravintokonsentraatteihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

 

Kurkumajuuriuute 4:1 (Curcuma longa) 180 mg
Kirsikanmarjauute 4:1 (Prunus cerasus) 135 mg
Inkiväärinjuuriuute 4:1 (Zingiber officinale) 113 mg
Kversetiini (Dimorphandra mollis) 50 mg
Cayennejauhe (Capsicum annuum) 23 mg
Mustapippuriuute (Bioperine®) 2,5 mg

Muut ainesosat:
Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirsikka-Kurkumiini Complex”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Kirsikka
Yrtit Kurkumiini

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.