Klorella 520 mg

Purkkikoot:
  • 100

  • Runsaasti lehtivihreää sisältävä levä
  • Sukua spirulina-levälle
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, vehnätön, hiivaton, soijaton

Annostus

1-3/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Klorella 520 mg sisältää makean veden klorella-levää, joka on sukua spirulina-levälle.  

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Klorella on sinivihreä levä, joka on kotoisin Taiwanista ja Japanista. Tämän organismin rikas vihreä väri johtuu sen korkeasta klorofyllipitoisuudesta, jota löytyy myös useimmista lehtivihanneksista.

Solgar® Klorella 520 mg annostus on 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tutustu myös Solgarin muihin yrttivalmisteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Klorellajauhe 520 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Klorella 520 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Klorella

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.