L-Karnitiini 500 mg

Purkkikoot:
  • 30
  • 60

  • Korkealaatuinen L-Karnitiiniaminohappo
  • Aminohappoja tarvitaan mm. proteiinien muodostamiseen kehossa
  • Vegaaninen, Kosher
  • Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, gluteeniton, laktoositon

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® L-Karnitiini 500 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää kehon energiantuotannossa ja aineenvaihdunnassa käytettävää karnitiinia. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

Karnitiini on dipeptidi-muotoinen aminohappo, joka muodostuu metioniini- ja lysiiniaminohapoista. Keho käyttää L-Karnitiinia rasvan aineenvaihduntaan, erityisesti lihassoluissa. Karnitiini auttaa kuljettamaan pitkäketjuisia rasvahappoja solun mitokondrioon, jossa ne käytetään energiantuotantoon. Liha ja maitotuotteet sekä karnitiinia sisältävät ravintolisät ovat hyviä lähteitä.

Solgar L-Karnitiini 500 mg suositeltu annostus 1 tabletti päivässä ruokailujen välissä. Annostusta ei saa ylittää.

Jos olet raskaana tai imetät, kysy käytöstä terveydenhuollon ammattilaiselta.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

L-karnitiini (vapaa muoto)  500 mg

Muut ainesosat: Paakkuuntumisen estoaineet (kasvissteariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, selluloosakumi), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli), väri (titaanidioksidi).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L-Karnitiini 500 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

L-Karnitiini Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.