L-Kysteiini 500 mg

Purkkikoot:
  • 30

  • Korkealaatuinen Solgar-aminohappo
  • Kysteiiniä tarvitaan glutationin valmistamiseen
  • Kysteiiniä löytyy luontaisesti ihon, hiusten ja kynsien keratiinista
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton, vehnätön, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar®L-Kysteiini 500 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää rikkipitoista L-kysteiini-aminohappoa. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, jolla on merkittävä rooli rasvahappojen aineenvaihdunnassa energiaksi. Keho käyttää sitä glutationin sekä ihosta, hiuksista ja kynsistä löytyvän keratiinin valmistamiseen.

Kysteiini on ei-välttämätön aminohappo (proteiinin rakennusaine), mikä tarkoittaa, että kysteiiniä voidaan valmistaa ihmiskehossa. Kysteiini on yksi harvoista rikkiä sisältävistä aminohapoista. Tämä mahdollistaa kysteiinin sitoutumisen erityisellä tavalla ja ylläpitää kehon proteiinien rakennetta. Kysteiini on glutationin antioksidanttikomponentti. Keho käyttää myös kysteiiniä tauriinin-aminohapon tuottamiseen.

Solgar® L-Kysteiini 500 mg annostus on 1 kasviskapseli päivässä aterioiden välillä.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin.

Osta Solgar L-Kysteiini täältä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

L-kysteiini (hydrokloridi ja vapaa muoto)  500 mg    

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L-Kysteiini 500 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

L-Kysteiini Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.