L-Teaniini 150 mg

Purkkikoot:
  • 30
  • 60

  • L-teaniinia esiintyy luontaisesti vihreässä teessä
  • Luonnollinen fytokemikaali
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton

Annostus

1/pväJaa
Kuvaus

Solgar® L-Teaniini 150 mg sisältää teaniini-nimistä aminohappoa, jota esiintyy luontaisesti vihreässä teessä. 

Monet meistä kääntyvät rauhoittavan teekupin äärelle, kun olemme ahdistuneita tai stressin vaikutuksen alaisena. Tämä voi suureksi osaksi johtua L-teaniinista, aminohaposta, jota esiintyy yleisesti vihreässä teessä, ja jolla on hermostoa rauhoittava vaikutus. Teaniini antaa myös ainutlaatuisen mausteisen (umami) maun, joka on ominainen haudutetulle vihreälle teelle. Vihreän teen lisäksi L-teaniinia löytyy myös mustasta ja valkoisesta teestä sekä Camellia sinensis -kasvista.

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-Teaniinia ei lueta välttämättömiin tai ei-välttämättömiin aminohappoihin, sillä se ei ole ravinossa yleisesti esiintyvä aminohappo eikä keho valmista sitä itse. L-teaniini pystyy ylittämään veri-aivoesteen ja voi näin vaikuttaa aivosähköaaltojen aktiivisuuteen.

Solgar®L-Teaniini 150 mg annostus on 1-2 kapselia päivässä aterioiden välillä.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1-2 kapselia):

L-Teaniini* (vapaa muoto) 150-300 mg
*Suntheanine®

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L-Teaniini 150 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

L-teaniini Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Tilaa Solgar-uutiskirje


Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat blogiartikkelit ja ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä.