Lakritsijuuriuute

Purkkikoot:
  • 60

  • Korkealaatuinen Solgar® -yrttivalmiste
  • Standardoitu lakritsijuuriuute, josta on poistettu glykyritsiinihappo
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Gluteeniton, maidoton, vehnätön, soijaton, sokeriton

Annostus

1-3/pvä

Jaa
Kuvaus

Vahva Solgar® Lakritsijuuriuute sisältää vähä-glykyrritsiinistä lakritsinjuuriuutetta ja -jauhetta. 

Lakritsijuuri kasvaa Euroopassa, Välimerellä ja Aasiassa, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan moniin erilaisiin tarkoituksiin. Joissakin maissa sitä syödään makeisena ja se on erittäin voimakkaan makuinen. Lakritsijuuri (Glycyrrhiza Glabra) on yrttinä erittäin monimutkainen ja sisältää erilaisia yhdisteitä. Lakritsijuuren Deglycyrrhised-versiosta on poistettu glykyrritsiinihappo, joka antaa lakritsijuurelle sen makean maun, mutta liiallisena käytettäessä haitallisia sivuvaikutuksia. Yksi kapseli sisältää alle 1 % glykyrritsiinihappoa.

Solgar® Lakritsijuuriuute annostus on 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Lakritsijuuriuute (<1 % glykyrytsiinihappoa) 250 mg
Lakritsijuurijauhe 225 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lakritsijuuriuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Lakritsijuuri

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.