Luteiini, Lykopeeni & Karoteeni Complex

Purkkikoot:
  • 30

  • Mahdollinen antioksidanttien lähde
  • Sisältää alfakaroteeneja, betakaroteeneja ja muita karotenoideja
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Maissiton, hiivaton, soijaton, vehnätön, gluteeniton, maidoton

Annostus

1/pväJaa
Kuvaus

Solgar® Luteiini, Lykopeeni, Karoteeni -yhdistelmä tarjoaa luonnollisen betakaroteenin, alfa-karoteenin ja muiden karotenoidien lähteen.

Karoteeneja esiintyy luontaisesti vihanneksissa ja hedelmissä ja betakaroteenia erityisesti tumman oransseissa ja tummanvihreissä kasviksissa ja hedelmissä. Betakaroteenit muuntuvat kehossa A-vitamiiniksi ja niillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia.

Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle. Vapaat radikaalit vahingoittavat kehoa aiheuttaen solujen pilaantumista, heikentäen suojaa sairauksilta ja asettaen kehon stressitilaan. Vapaiden radikaalien vaikutuksen torjumiseksi tarvitaan antioksidanttien tasapaino. Tärkeimpiä antioksidantteja ovat: betakaroteeni, C-vitamiini, E-vitamiini, sinkki, seleeni ja tietyt kasviyhdisteet, kuten kurkumiini.

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio sisältää ihanteellisesti riittävän määrän antioksidantteja, mutta usein ruokavalion täydentäjäksi tarvitaan lisäksi laadukas ravintolisä.

Solgar® Luteiini, Lykopeeni, Karoteeni Complex annostus on 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Tutustu myös muihin Solgar-antioksidantteihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Luonnon betakaroteeni (B.trispora) 5 mg

Sisältää myös:

Alfakaroteeni 1,7 mg
Kseaksantiini 0,3 mg
Muita karotenoideja:
Luteiini (kehäkukka) 5 mg
Lykopeeni (tomaatti) 5 mg

Muut ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) väriaineet (titaanidioksidi, ammoniumsulfiitti, sokerikulööri, antosyaani (viinirypäleen kuori), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kasvisglyseroli.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luteiini, Lykopeeni & Karoteeni Complex”

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Tilaa Solgar-uutiskirje


Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat blogiartikkelit ja ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä.