MenoPrime

Purkkikoot:
  • 30

  • Uutta valikoimassamme!
  • Suunniteltu vaihdevuosi-ikäisille naisille sekä perimenopaussin ajalle
  • Kasviperäinen ja hormoniton tuki vaihdevuosioireisiin ja mielialalle
  • Sisältää kliinisesti tutkittua affron® -sahramiuutetta ja Rhubarb ERr-731® -raparperiuutetta
  • Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton, sokeriton ja makeuttamaton
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.

Annostus

1/pvä

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Jaa
Kuvaus

Uutta valikoimassamme!

Vaihdevuodet ja perimenopaussi – Kasviperäinen, hormoniton vaihdevuosien tuki naiselle

MenoPrime on ainutlaatuinen yhdistelmä kliinisesti tutkittua affron® -sahramiuutetta ja siperianraparperin uutetta (ERr-731®). Se tarjoaa hormonittoman, luontaisen tuen naiselle vaihdevuosien aikaan.

Vaihdevuodet ovat luonnollinen ja normaali osa kaikkien naisten elämää, johon liittyy estrogeenitasojen aleneminen. Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa erilaisia oireita, kuten yöhikoilua, mielialan vaihteluita, kuumia aaltoja ja libidon heikkenemistä. Arviolta noin 85 % vaihdevuosi-ikäsistä naisista etsii luonnollista, ei-hormonaalista tukea oireiden lievittämiseen. Solgar MenoPrime-tuotteessa yhdistyvät tiede ja luonnon raaka-aineet, ja se on kehitetty tukemaan vaihdevuosiaikaisia oireita ja tasoittamaan mielialaa.

Raparperista käytetään ruoka-aineena pääasiallisesti maanpäällisiä varsia, mutta erityisesti juurakossa on runsaasti biokemiallisia tehoaineita, joita voidaan käyttää uutteissa. Siperianraparperi (ERr-731®) on kliinisesti tutkittu, standardoitu juuriuute, jonka vaikuttavat aineet ovat raptontikiini ja deoksiraptontikiini. Sitä voidaan käyttää vaihdevuosioireilun yhteydessä tukemaan hyvinvointia.

Sahrami on maailman kallein maustekasvi, joka on peräisin Crocus sativus kukkien emissä olevista kirkkaan karmiininpunaisista luotteista. On arvioitu, että 0,45 kiloon sahramia tarvitaan 200 000 käsinpoimittua luottia 70 000 sahramin kukasta. affron® -sahrami kasvatetaan La Mancha -viljelmällä Keski-Espanjassa ja se on ensimmäinen sahramiuute, jossa on standardoituja leptikrosalideja. Nämä bioaktiiviset yhdisteet tukevat rentoutumista ja positiivista mielialaa.

Yksi MenoPrime -minitabletti päivässä tarjoaa kokonaisvaltaisen, hormonittoman ja kasviperäisen tuen yli 45-vuotiaille naisille. 

Tuote on tarkoitettu naisille perimenopaussin ja vaihdevuosien aikana. Raskaana olevien ja imettävien ei tule käyttää tuotetta. Keskustele käytöstä lääkärin kanssa, mikäli sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli haitallisia sivuoireita ilmenee. Ei miehille eikä alle 18-vuotiaille henkilöille.

Tutustu myös muihin naisen hyvinvointia tukeviin tuotteisiimme tästä.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 minitabletti päivässä aterian yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

Sahramiuute (affron®) (Crocus sativus) (luotti) 28 mg
Siperianraparperin uute (ERr-731®) (Rheum
rhaptonticum) (juuri)
4 mg
josta raptontikiinia 2 mg
josta deoksiraptontikiinia 1 mg

 

Muut ainesosat:

Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, silloitettu karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, steariinihappo, rasvahappojen magnesiumsuolat), emulgointiaineet (natriumalginaatti, etyyliselluloosa), happamuudensäätöaine (ammoniumhydroksidi), keskipitkiä rasvahappoja, oleiinihappo.

Gluteeniton, vehnätön, maidoton, soijaton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita tai keinotekoisia makuaineita.

Tuote on tarkoitettu naisille perimenopaussin ja vaihdevuosien aikana. Raskaana olevien ja imettävien ei tule käyttää tuotetta. Keskustele käytöstä lääkärin kanssa, mikäli sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus. Lopeta tuotteen käyttö, mikäli haitallisia sivuoireita ilmenee. Ei miehille eikä alle 18-vuotiaille henkilöille.

Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MenoPrime”

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.