NutriNano™ CoQ10 3.1x

Purkkikoot:
  • 50

  • Ainutlaatuinen koentsyymi Q10 (ubikinoni)
  • Patentoitu Nutri-Nano teknologia parempaan imeytymiseen
  • 3 x tehokkaampi imeytyminen tavalliseen ubikinoniin verrattuna
  • Ravintolisä kiireiseen elämään
  • Tukemaan riittäviä ubikinonitasoja kehossa
  • Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus:

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Nutri-Nano™ CoQ-10 3.1x sisältää Nutri-Nano™ -koentsyymiä Q-10 (ubikinoni).

Nutri-Nano™ -teknologia on patenttisuojattu tekniikka, joka muuttaa rasvaliukoiset ravintoaineet sekä rasva- että vesiliukoiseksi. Näin tuloksena on saatu ubikinonille erittäin tehokas imeytyminen, hyödynnettävyys ja tehokkuus kehossasi.

Koentsyymi Q10 eli ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine ja se esiintyy kahdessa kemiallisessa muodossa – hapettuneessa (ubikinoni) ja pelkistetyssä (ubikinoli) muodossa. Ubikinoni-muodon elimistö muuntaa edelleen pelkistettyyn ubikinoli-muotoon. Myös jo käytetty ubikinoli muunnetaan takaisin ubikinoni-muotoon.

Ikääntyessämme kehomme ubikinonin luontainen tuotanto vähenee. Sitä löytyy luontaisesti useista ruoka-aineista ja erityisen paljon elimistä, kuten sydämestä, maksasta ja munuaisista. Myös naudanliha, soijaöljy, sardiinit, makrilli ja maapähkinät ovat hyviä lähteitä.

Koentsyymi Q10:lla on tärkeä rooli solujen hyvinvoinnissa ja energiantuotannossa. Ubikinonia esiintyy kaikissa kehon soluissa, joissa on korkea energiantarve, kuten sydämen soluissa ja lihaksistossa. Koentsyymi Q10 on hyvä ravinne erityisesti stressaantuneille ja 50+-ikäisille. Sen on myös havaittu tukevan kollageenin tuotantoa ehkäisemällä kollageenin hajoamista ja vähentämällä ikääntymisen vaikutusta ihoon.

Nutri-Nano™ CoQ-10 3.1x annostus on 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös muihin jaksamista tukeviin ravintolisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

NovaSOL® NutriNano™ Koentsyymi Q10 (CoQ10) 30 mg

Muut ainesosat:
Emulgointiaine (polysorbaatti 80), softgelkuorilo (gelatiini, kasvisglyseroli, keskipitkäketjuisia triglyseridejä), väriaineet (paprika, titaanidioksidi).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NutriNano™ CoQ10 3.1x”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Co-Q10 Ubikinoni

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.