Oliivinlehtiuute

Purkkikoot:
  • 60

  • Korkealaatuinen Solgar® -yrttivalmiste
  • Oliiviöljyn kaltaisia ominaisuuksia
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, vehnätön, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus

1-3/pväJaa
Kuvaus

Vahva Solgar® Oliivinlehtiuute sisältää standardoitua oliivinlehtiuutetta sekä oliivinlehtijauhetta.

Oliivinlehtiuute on peräisin oliivipuun lehdistä. Oliivipuu kasvaa Välimeren, Aasian ja Afrikan alueilla. Sen uskotaan olevan peräisin 6000- 7000 vuoden takaa muinaisista Persian ja Mesopotamian alueilta. Oliiveja on käytetty vuosisatojen ajan kulinaarisiin tarkoituksiin. Myös oliivipuun lehtiä on käytetty uutteena, teenä tai jauheena, ja sillä on samanlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuin oliiviöljyllä.

Solgar® Oliivilehtiuutteen annostus on 1-3 kasviskapselia päivässä.

Kapselit sisältävät 225 mg standardoitua oliivin lehtijauheuutetta (sis.13,5 mg oleuropeiinia) ja 225 mg oliivilehtijauhetta. Tuotteeseen on lisätty antioksidanttinen PhytO2X ®-jauheyhdistelmä ainesosien tuoreuden ylläpitämiseksi.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Standardoitu oliivinlehtiuute (13,5 mg [6% eleuropeiinia]) 225 mg
Oliivinlehtijauhe (Olea europaea) 225 mg

Muut ainesosat:
Täyteaine (maltodekstriini), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oliivinlehtiuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Oliivinlehti

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Tilaa Solgar-uutiskirje


Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat blogiartikkelit ja ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä.