Reishi-Shiitake-Maitake

Purkkikoot:
  • 50

  • Yhdistelmä perinteisiä japanilaisia sieniä
  • Hyödyllisten fytokemikaalien lähde
  • Tiivistetty uute
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Maidoton, gluteeniton, laktoositon, soijaton, vehnätön, hiivaton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus

1/pväJaa
Kuvaus

Solgar® Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract on ravintolisä, joka sisältää yhdistelmän japanilaisia sieniä reishia, shiitaketa ja maitaketta. 

Solgar®: n ravintokonsentraatit on sisältävät suuren ravintoarvon ja sopivat rikastamaan ruokavaliota ruuan kanssa nautittuna. Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset, on tunnettu varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajanhyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.

Reishi (Ganoderma lucidum) on aasialainen sieni, jota kasvaa mm. Kiinassa, Koreassa ja Japanissa. Reishi sisältää terveydelle hyödyllisiä fytokemikaaleja, kuten beeta-glukaaneja, kasvisteroleja, polysakkarideja ja triterpeenejä.

Shiitake (Lentinus edodes) on suosittu ruokasinei Aasiassa, josta se on myös peräisin. Se on yksi viljellyimmistä sienilajikkeista.

Maitake (Grifola frondosa) on japanin vuorilta kotoisin oleva sieni. Samoin kuin Reishi-sieni, ne ovat beeta-glukaanien ja polysakkaridien lähde.

Solgar® Reishi Shiitake Maitake Mushroom Extract  -sieniuutteen annostus on  1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös muihin Solgar-ravintokonsentraatteihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

 

REISHI (Ganoderma lucidum)
Reishi-jauhe 100 mg
Reishi-uute 30 mg
SHIITAKE (Lentinus edodes)
Shiitake-jauhe 100 mg
Shiitake-uute (20:1) 1,5 mg
MAITAKE (Grifola frondosa)
Maitake-sieniuute (4:1) 100 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reishi-Shiitake-Maitake”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Reishi
Yrtit Shiitake
Yrtit Maitake

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Tilaa Solgar-uutiskirje


Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat blogiartikkelit ja ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä.