Ruusujuuriuute

Purkkikoot:
  • 60

  • Korkealaatuinen Solgar® -yrttivalmiste
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön

Annostus

1-2/pväJaa
Kuvaus

Solgar® Ruusujuuriuute sisältää 250 mg ruusujuuriuutetta sekä ruusujuurijauhetta. 

Ruusujuuri on alppikasvi, joka kasvaa n. 3000 metrin korkeudessa. Ruusujuuri sisältää runsaasti erilaisia vaikuttavia ainesosia, kuten rosaviinia ja rhodioflavonosideja.

Solgar® Ruusujuuriuute annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Uute sisältää 2,5 mg salidrosideja, 7,5 mg rosaviineja.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Ruusujuuriuute [2,5 mg salidrosideja, 7,5 mg rosaviineja] 250 mg
Ruusunjuurijauhe 100 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), hapettumisenestoaineet PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusujuuriuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Ruusujuuri

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.