Siberian Ginseng

Purkkikoot:
  • 100

  • Pitkä perinnekäyttö Kiinassa
  • Tunnetaan myös nimellä venäjänjuuri
  • Jaksamiselle ja elinvoimaisuudelle
  • Adaptogeeninen yrtti
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, maissiton, soijaton, sokeriton

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Siperian Ginseng 520 mg (Eleutherococcus senticosus), joka tunnetaan myös nimellä venäjänjuuri, sisältää Koillis-Aasiasta kotoisin olevaa ginsengia. Tällä yrtillä on pitkä perinnekäyttöhistoria Kiinassa.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Ginseng-lajeja on useita, ja siperian ginsengiä käytetään perinteisesti parantamaan keskittymistä ja tuomaan energiaa ja elinvoimaa. Se tunnetaan myös adaptogeenisestä vaikutuksestaan, joka tukee fyysisen, henkisen ja ympäristön aiheuttaman stressin vaikutuksia keholle ja mielelle.

Solgar® Siperian Ginseng 520 mg annostus on 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Tutustu myös Solgarin muihin yrttivalmisteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Siperian ginseng juurijauhe (Eleutherococcus senticosus) 520 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaine (karboksimetyyliselluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siberian Ginseng”

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.