Spirulina 750 mg

Purkkikoot:
  • 100

  • Levä
  • Maailmanlaajuisesti käytetty ruoka-aine ja ravintolisä
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Halal, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus

1-4/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Spirulina 750 mg on mikroskooppista spirulinalevää sisältävä ravintolisä.

Spirulina on mikroskooppinen makean veden sinivihreä levä joka tarvitsee vettä ja auringonvaloa kasvaakseen. Spiruliina sisältää runsaasti hyvin imeytyvää proteiinia ja se on erittäin ravinnetiheä levä. Solgarin korkealaatuiset ja kätevät spirulinakapselit on helppo nauttia päivittäin osana monipuolista ruokavaliota.

Solgar® Spirulina 750 mg annostus on 4 kapselia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Solgar®-ravintolisillä ja yrttivalmisteilla voit täydentää ruokavaliosi ravinnepitoisuutta. Solgarin valikoimasta löydät tuotteita, joissa kasviainesosat ovat saatavilla samassa muodossa, kuin ne esiintyvät luonnossa.

Tutustu myös muihin Solgar-erikoisvalmisteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 4 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (4 kapselia):

 

Spirulinalevä (Arthrospira platensis) 3000 mg

Muut ainesosat:

Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, **riisiuutesekoitus: **riisikuitu, **riisiuute, **arabikumi, **auringonkukkaöljy)
**Luomu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spirulina 750 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Spirulina

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.