Thermogenic Complex

Purkkikoot:
  • 60

  • Yhdistelmä ravintoaineita ja yrttejä
  • Tukee rasva-aineenvaihduntaa
  • Tukee hyvinvoivaa maksaa
  • Auttaa tukemaan verensokeritasoja
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, soijaton, hiivaton, vehnätön

Annostus

2/pvä

Jaa
Kuvaus

Vihreä kahvipapu, vihreä tee ja kromi sekä runsaasti muita maksallekin tärkeitä ravintoaineita sisältävä Solgar® Thermogenic Complex on suunniteltu kehon rasva-aineenvaihdunnan tueksi.

Tuote sisältää myös koliinia, inositolia ja L-metioniinia, jotka tukevat syödyn ruuan hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen muuntamista energiaksi. Vihreä kahvipapu, vihreä tee, cayenne ja mustapippuri täydentävät tämän korkealaatuisen yhdistelmän.

Koliini on vesiliukoinen mikroravinne, joka  tukee kehoa hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen muuntamisessa energiaksi. Myös rasvojen (kolesterolin ja triglyseridien) kuljetus maksasta kehon muihin soluihin tarvitsee koliinia avukseen, ja koliini huolehtiikin siitä ettei maksaan pääse kertymään ylimääräistä rasvaa. Koliini myötävaikuttaa lisäksi normaaliin homokysteiiniaineenvaihduntaan.

Inositoli on vesiliukoinen b-vitamiineihin luettava tärkeä ravinne, jota löytyy kehon jokaisesta solusta ja jota keho pystyy tuottamaan itse. Inositoli osallistuu useisiin kehon prosesseihin ja se toimii paljolti samalla tapaa kuin koliini. Luontaisesti inositolia sisältäviä ruoka-aineita ovat sitrushedelmät, lesitiini, siemenet, täysjyvä, pähkinät sekä vihreät lehtivihannekset.

L-Metioniini on välttämätön aminohappo, jota tarvitaan kehossa proteiinien rakenneosasena sekä avustamaan tauriinin, L-kysteiinin, lesitiinin, sapen, L-karnitiinin ja endorfiinin synteesissä. Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

Kromia käytetään makroravintoaineiden aineenvaihduntaan, eli se muuntaa ravintoaineet, kuten hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat energiaksi. Lisäksi sillä on tärkeä rooli verensokerin tasapainottamisessa ja näin välillisesti myös painonhallinnassa.

Kromin hyväksytyt terveysväittämät:

  • edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina

Vihreä kahvipapu-uute sisältää runsaasti polyfenoleja. Vihreitä kahvipapuja ei ole paahdettu, kuten kahvi-juomaan käytetyt pavut.

Vihreää teetä on käytetty Aasiassa ja erityisesti Kiinassa tuhansien vuosien ajan. Vihreä, musta ja oolong-tee tulevat kaikki Camellia Sinensis -kasvista. Vihreä tee on valmistettu lehdistä, joita ei ole fermentoitu, mikä tekee niistä erittäin antioksidanttipitoisia. Vihreän teen lehdet sisältävätkin runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja.

Cayennea on käytetty vuosituhansien ajan rohdosvalmisteena. Cayannepensas on peräisin Keski- ja Etelä-Amerikasta ja se kasvaa subtrooppisessa ilmastossa. Sitä on käytetty tuhansia vuosia ruokien maustamiseen. Cayenne-paprikat sisältävät C-vitamiinia, E-vitamiinia, kaliumia ja flavonoideja sekä kapsaisiinia, joka on kasveissa esiintyvä fytokemikaali.

Mustapippuri on yksi yleisimmin käytetyistä mausteista, ja sen uskotaan olevan hyödyllinen terveydelle ruuan maustamisen lisäksi.

Solgar® Thermogenic Complex annostus on 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös Solgarin muihin ravintokonsentraatteihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (2 kapselia):

 

Vihreiden kahvipapujen uute (Svetol®) 400 mg
Vihreän teen lehtiuute (Camellia sinensis 4:1) 50 mg
L-Metioniini 50 mg
Cayennepippuri 50 mg
Koliini 25 mg
Inositoli 25 mg
Mustapippuriuute (Piper nigrum, Bioperine®) 5 mg
Kromi (pikolinaatti) 150 ug, 375*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat:
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Muuta huomioitavaa:
Ei suositella raskaana oleville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thermogenic Complex”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Cr Kromi
Yrtit Vihreä tee

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.