Ubikinoli 100 mg

Purkkikoot:
  • 50

  • Vahva ja hyvin imeytyvä ubikinoli
  • Softgel-kapseli
  • Ravintolisä kiireiseen elämään
  • Tukemaan riittävä ubikinonitasoja kehossa
  • Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton, gluteeniton, hiivaton

Annostus:

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Ubiquinol 100 mg on vahva ja erittäin hyvin biologisesti hyväksikäytettävä ubikinonin muoto, ubikinoli. 

Koentsyymi Q10 eli ubikinoni on vitamiinin kaltainen aine ja se esiintyy kahdessa kemiallisessa muodossa – hapettuneessa (ubikinoni) ja pelkistetyssä (ubikinoli) muodossa. Ubikinoni-muodon elimistö muuntaa edelleen pelkistettyyn ubikinoli-muotoon. Myös jo käytetty ubikinoli muunnetaan takaisin ubikinoni-muotoon.

Ikääntyessämme kehomme ubikinonin luontainen tuotanto vähenee. Sitä löytyy luontaisesti useista ruoka-aineista ja erityisen paljon elimistä, kuten sydämestä, maksasta ja munuaisista. Myös naudanliha, soijaöljy, sardiinit, makrilli ja maapähkinät ovat hyviä lähteitä.

Koentsyymi Q10:lla on tärkeä rooli solujen hyvinvoinnissa ja energiantuotannossa. Ubikinonia esiintyy kaikissa kehon soluissa, joissa on korkea energiantarve, kuten sydämen soluissa ja lihaksistossa. Koentsyymi Q10 on hyvä ravinne erityisesti stressaantuneille ja yli 50-vuotta täyttäneille. Sen on myös havaittu tukevan kollageenin tuotantoa ehkäisemällä kollageenin hajoamista ja vähentämällä ikääntymisen vaikutusta ihoon.

Solgar® Ubiquinol 100 mg annostus on 1 softgel-kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Tutustu myös muihin jaksamista tukeviin ravintolisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Ubikinoli (Kaneka QH®) 100 mg

Muut ainesosat:
Softgelkuorilo (gelatiini [nauta], kasvisglyseroli), oliiviöljy, emulgointiaine (soijalesitiini), happamuudensäätöaine (askorbyylipalmitaatti), väriaineet (sokerikulööri, titaanidioksidi).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ubikinoli 100 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Co-Q10 Ubikinoli

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.