Ultimate Calm Daily Support

Purkkikoot:
  • 30

  • Uutta valikoimassamme!
  • Suunniteltu vahvistamaan henkistä kapasiteettia ja tasapainoista mieltä stressaavana aikana
  • Bioaktiivinen Panmol® B-Complex -B-vitamiiniyhdistelmä tukee jaksamista ja psykologisia toimintoja
  • Ruusujuuri tukee henkistä tasapainoa ja keskittymiskykyä
  • Maidoton, gluteeniton, soijaton, vehnätön, hiivaton, sokeriton, makeuttamaton, säilöntäaineeton
  • Sopii vegaaneille

Annostus

1/pvä

Osta tuote nyt

Ruohonjuuren verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi

Jaa
Kuvaus

Panmol ® B-Complex ja ruusujuuri yhdessä. Solgar® Ultimate Calm Daily Support on suunniteltu vahvistamaan henkistä kapasiteettia nykyelämän stressitekijöitä vastaan sekä tukemaan tasapainoista mieltä.

Ultimate Calm Daily Support on ihanteellinen esimerkiksi stressaavaan tai kuormittavaan aikaan, opiskelun tueksi ja jännitystiloihin.

Ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste Ultimate Calm Daily Support on korkealaatuinen ravintolisä mielen ja jaksamisen tueksi. Tuote sisältää kahta tieteellisesti tutkittua ainesosaa – kahdeksaa luontaista ja bioaktiivista B-vitamiinia idätetystä kvinoasta (Panmol ® B-Complex) ja kliinisesti tutkittua, standardisoitua Rhodiolife®-ruusujuuriuutetta.

B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukevat hermostoa ja psykologisia toimintoja. Tuote sisältää niasiinia, pantoteenihappoa, B6-vitamiinia, B2-vitamiinia, B1-vitamiinia, foolihappoa, biotiinia ja B12-vitamiinia.

Hyvä tietää! Ultimate Calm Daily Support -tuotteen sisältämän Panmol ®B-Complexin vitamiinit ovat bioaktiivisessa eli nk. ruokamuodossa. Pakkausmerkinnässä vitamiinit on merkitty ei-ruokamuodossa, joista idätettyjen kvinoansiementen patentoidun käsittelyn yhteydessä muodostuu bioaktiivisempia lopulliseen Panmol ®B-Complex -yhdistelmään.

Ruusujuuri tunnetaan adaptogeenisista ominaisuuksistaan, jotka tukevat henkistä tasapainoa ja keskittymiskykyä. Valmisteeseen käytetty Rhodiolife®-ruusujuuri kasvaa Altain vuoristoseudulla Siperiassa. Kasvin juurakko sisältää lukuisia vaikuttavia ainesosia, kuten rosaviineja ja salidrosideja.

Tutustu myös muihin Stressi ja uni -kategorian tuotteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

PANMOL® B-COMPLEX

kvinoan versoista:

Niasiini (niasiiniamidi) 12 mg, 75 %*
Pantoteenihappo (d-kalsiumpantotenaatti) 3,75  mg, 63 %*
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 1,27 mg, 91 %*
B2-vitamiini (riboflaviini-5-fosfaatti) 0,97 mg, 96 %*
B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi) 0.9 mg, 82 %*
Foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo) 150 μg, 75 %*
Biotiini (d-Biotiini) 22,5 μg, 45 %*
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 1,8 μg, 72 %*
Rhodiolife -ruusujuuriuute 200 mg
Vakioitu sisältämään 3 % rosaviineja (6 mg) ja 1 % (2 mg) salidrosideja

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat: Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), luomu riisikuitusekoitus (luomu riisikuitu, luomu riisikuitu-uute, luomu guarkumi, luomu auringonkukkaöljyjauhe), mikrokiteinen selluloosa.

Gluteeniton, vehnätön, maidoton, soijaton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita, makeutusaineita tai keinotekoisia makuaineita.

Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaanaoleville

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ultimate Calm Daily Support”

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.