Vihreä tee -lehtiuute

Purkkikoot:
  • 60

  • Vahva vihreä tee -valmiste
  • Peräisin Camellia sinensis -kasvista
  • Sisältää runsaasti antioksidantteja
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Gluteeniton, maidoton, Kosher

Annostus

1-2/pväJaa
Kuvaus

Vahva Solgar® Vihreä tee-lehtiuute (Green Tea Leaf Extract) -uute sisältää vihreä tee -lehtiuutetta ja vihreän teen lehtijauhetta. 

Vihreää teetä on käytetty Aasiassa ja erityisesti Kiinassa tuhansien vuosien ajan. Vihreä, musta ja oolong-tee tulevat kaikki Camellia Sinensis -kasvista. Vihreä tee on valmistettu lehdistä, joita ei ole fermentoitu, mikä tekee niistä erittäin antioksidanttipitoisia. Vihreän teen lehdet sisältävätkin runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja. Tuotteeseen on lisätty PhytO2X ®-jauheyhdistelmä beetakaroteenia ja askorbiinihappoa ainesosien tuoreuden ylläpitämiseksi.

Solgar® Vihreä tee-lehtiuute annostus on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen, ja monet nykypäivän lääkkeetkin ovat alun perin peräisin kasvitieteistä. Yrttivalmisteet ovat edelleen kiinalaisen lääketieteen perusta ja myös tärkeitä ainesosia monissa eurooppalaisissa luonnollisissa lääkkeissä.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Vihreätee lehtiuute (200 mg polyfenoleja) 400 mg
Vihreätee lehtijauhe 100 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreä tee -lehtiuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Vihreä tee

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Tilaa Solgar-uutiskirje


Uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi uusimmat blogiartikkelit ja ajankohtaista tietoa ravitsemuksesta ja terveydestä.