Vihreä tee -lehtiuute

Purkkikoot:
  • 60

  • Vahva vihreä tee -valmiste
  • Peräisin Camellia sinensis -kasvista
  • Sisältää runsaasti antioksidantteja
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Gluteeniton, maidoton, Kosher

Annostus

1-2/pvä

Jaa
Kuvaus

Vahva Solgar® Vihreä tee -lehtiuute (Green Tea Leaf Extract) -uute sisältää vihreän teen lehtiuutteen lisäksi myös vihreän teen lehtijauhetta. 

Vihreää teetä on käytetty Aasiassa ja erityisesti Kiinassa tuhansien vuosien ajan. Vihreä, musta ja oolong-tee tulevat kaikki Camellia Sinensis -kasvista. Vihreä tee on valmistettu lehdistä, joita ei ole fermentoitu, mikä tekee niistä erittäin antioksidanttipitoisia. Vihreän teen lehdet sisältävätkin runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja. Tuotteeseen on lisätty PhytO2X ®-jauheyhdistelmä beetakaroteenia ja askorbiinihappoa ainesosien tuoreuden ylläpitämiseksi.

Solgar® Vihreä tee-lehtiuute annostus on 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Tutustu myös muihin vahvoihin yrttivalmisteisiimme.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Vihreän teen lehtiuute (200 mg polyfenoleja) 400 mg
Vihreän teen lehtijauhe 100 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa), hapettumisenestoaineet: PhytO2X (betakaroteeni, askorbiinihappo).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreä tee -lehtiuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Vihreä tee

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.