Voikukanjuuriuute

Purkkikoot:
  • 100

  • Korkealaatuinen yrttivalmiste
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Soijaton, vehnätön, hiivaton, maidoton, gluteeniton

Annostus

1-3/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Voikukanjuuri sisältää voikukanjuuriuutetta ja se kuuluu Solgarin korkealaatuisten yrttivalmisteiden valikoimaan. 

Voikukka on pihoilta tuttu monivuotinen kasvi, joka kasvaa lähes kaikkialla maailmassa. Voikukan nuoria lehtiä on tavallisesti syöty keväällä salaatin tapaan. Voikukan lehdet sisältävät runsaasti kaliumia. Juuria on puolestaan käytetty kehon puhdistumisen tukemiseen sekä auttamaan ruuansulatusta.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Solgar® Voikukanjuuri annostus on 1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Tutustu myös Solgarin muihin yrttivalmisteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Voikukan juurijauhe 328 mg
Voikukan juuriuute (4:1) 52 mg

Muut ainesosat:
Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voikukanjuuriuute”

Tärkeimmät ravintoaineet:

Yrtit Voikukka

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.