Tarinamme


Missiomme on tuottaa huippulaatuisia, innovatiivisia ja tieteeseen perustuvia ravintolisiä.

Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita jo 75 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi.

Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen,

että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun optimoimiseen.

Maailmanlaajuisesti arvostettu ja tunnettu. Solgarin tuotteita on jakelussa maailmanlaajuisesti yli 60 maassa.

Oma tuotanto


Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarilla on omat tuotanto-, laboratorio- ja jakelutilat Yhdysvalloissa.

Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus. Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.

Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.

Solgar® Gold Standard


Lisäksi Solgar® Gold Standard™ sisältää seuraavat valmistukseen liittyvät elementit.

USP vedenpuhdistusjärjestelmä. Olemme investoineet huippulaatuiseen käänteisosmoosiin perustuvaan vedenpuhdistusjärjestelmään, jota yleisesti pidetään parhaimpana saatavilla olevista vedensuodatusjärjestelmistä. Hyvä tuotantotapakäytäntö GMP ei sitä vaadi, mutta kultainen standardimme vaatii parhaimman mahdollisen järjestelmän.

HEPA ilmansuodatusjärjestelmä. Sen lisäksi että tuotantotiloissamme on ylipaineistus, tuotantolaitoksemme ilma puhdistetaan HEPA-suodattimilla. Se poistaa 99,9 % ilmassa leijuvista hiukkasista. Otamme joka päivä sekä ilma- että vesinäytteitä joita tutkimme laboratoriossamme.

Siisteys. Puramme ja puhdistamme tuotantolaitteiston jokaisen osan aina vaihdettaessa uuteen tuotteeseen, vaikka yhden laitteen osien purkaminen, puhdistaminen ja kokoaminen uudelleen voi kestää yli kahdeksan tuntia. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita laitteiden puhdistukseen tuotantoerien välillä.

Ei geenimuunneltuja kasveja. Emme käytä geenimuunneltuja kasveja tai yrttejä.

Gluteeniton. Useimmat Solgarin valmisteista ovat gluteenittomia.

Vesipohjainen kalvopäällyste. Olimme luontaistuotealalla ensimmäisiä, joka laittoi luonnollisen vesipohjaisen kalvopäällysteen kaikkiin tabletteihinsa yleisemmin käytetyn liuotinpohjaisen kalvopäällysteen sijasta. Tämä luonnollinen vesipohjainen päällyste parantaa tablettien liukenemista, jolloin ravintoaineet imeytyvät oikeaan aikaan oikeassa paikassa suolistoa.

Kierrätettävät ruskeat lasipullot. Vaikka nämä ”vanhaa tyyliä” edustavat lääkelasipullot ovat kalliimpia, käytämme niitä, koska ne suojaavat kuumuudelta, valolta ja kosteudelta ja säilyttävät siten ravintoainepitoisuudet vahvoina. Lasi on myös helposti kierrätettävissä eikä siitä irtoa muoville tyypillisiä haitallisia kemikaaleja.

Valitse korkealaatuiset Solgar-ravintolisät. Katso video!

Solgar 75 vuotta

Solgar 75 vuotta video