Anna joululahjaksi terveyttä

Vaikka joulun henki löytyy läheisten seurasta ja rauhallisesta ajasta, on lahjojen antaminen ja rakkaiden ilahduttaminen usein osa sitä. Lahjan ei tarvitse aina tarkoittaa kimaltavia paketteja tai suuria lahjakasoja, sillä jouluna voimme lahjoittaa läheisillemme jotain vielä arvokkaampaa: terveyttä ja hyvinvointia. Mitä jos tänä vuonna ostaisit läheisellesi pukinkonttiin lahjakortin Solgar-verkkokauppaan? Lahjakortti antaa mahdollisuuden valita juuri ne ravintolisät ja hyvinvointituotteet, jotka tukevat parhaiten lahjan vastaanottajan hyvinvointia.

Lahjakortin antaminen voi oikeasti olla merkityksellistä, etenkin kun tiedämme, että annettu lahja tukee ystävän tai perheenjäsenen hyvinvointia. Moni ajattelee lahjakorttien olevan sieluttomia lahjoja, mutta tällä lahjakortilla voit oikeasti osoittaa välittämistä ja huolenpitoa toisen terveydestä. 

Voit ostaa lahjakortin täältä ja valita sille haluamasi summan. Lahjakortti on mahdollista käyttää useammassakin erässä ja se saapuu oston jälkeen heti sähköpostiisi.

Mikäli tiedät tarkemmin, mitkä tuotteet voisivat ilahduttaa juuri sinun läheistäsi, voithan toki valita pakettiin myös täsmätuotteet Solgarin laadukkaasta valikoimasta. Talvisaikaan meistä jokaiselle hyödyllisiä vitamiineja ovat ainakin Vahva D3-vitamiini, sekä  Ester-C 1000mg C-vitamiini immuniteettia tukemaan!

Tunnelmoi talvea ja sisusta oma rohtokaappi

Talvi on aikaa, jolloin meidän tulisi huolehtia itsestämme erityisen hyvin. Kaamos saattaa saada aikaan väsymystä ja usein tekisi mieli vajota vain sohvan pohjalle. Tee rutiineistasi niin mukavia ja spesiaaleja, että toteutat niitä päivästä toiseen mielelläsi.

Ärsyttääkö esimerkiksi joka aamuinen vitamiinipurkkien availu ja niiden piilottelu kaappiin? Miltä kuulostaisi, jos loisit itsellesi tunnelmallisen talven “rohtokaapin”? Laita kaappiin jokainen tärkeä ravintolisäpurkki, superfood-pussukka tai muu tarvitsemasi talven rohdos. Sisusta kaapista spesiaali paikka, jossa säilytät tärkeimpiä rohtojasi ja jonka avaaminenkin jo tuottaa sinulle hyvää mieltä. Laita sisään led-kynttilä tai kehystä kaappi kauniilla valonauhalla ja korista rohtokaapin ovi vaikka hyvältä tuoksuvilla havuilla. Jouluna on lupa tunnelmoida mitä arkisimpiakin asioita ja tuoda ihanaa hyggeilyä arkeen!

Solgarin täsmätuotteet talveen

Teimme sinulle pienen listauksen talven täsmätuotteista, joita rohtokaapistasi saattaa vielä ehkä puuttua. Nappaa vinkit talteen tai laita ne omalle joululahjalistallesi!

Solgar D3-vitamiini (55µg) – Auringon puutteessa talvella D3-vitamiini on kullanarvoinen tuki immuunijärjestelmälle ja luustolle. 

Solgar Ester-C 1000 mg C-vitamiini – Vahva C-vitamiini tukee immuunijärjestelmää talven flunssakauden keskellä ja antaa energiaa arkeen. Se myös edistää hermoston normaalia toimintaa.

Solgar Astragalus-juuri – Perinteinen rohdos ja adaptogeeni, jota moni käyttää tukeakseen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Solgar Sinkkipikolinaatti – Sinkki on tärkeä mineraali, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Pikolinaatti taas on sinkin muoto, joka imeytyy erityisen hyvin.

Solgar Inkiväärin juuriuute – Inkivääri on voimakas antioksidantti ja tulehdusta ehkäisevä aine. Sitä on käytetty mm. matkapahoinvoinnin hillitsemiseen, ruuansulatuksen normalisoimiseen sekä vilustumisoireiden yhteydessä. Inkivääri tehostaa myös muiden yrttien toimintaa ja imeytymistä.

Solgar Kversetiini Complex Solgar Kversetiini Complex sisältää bioflavonoidi kversetiiniä, vatsaystävällistä Ester C -vitamiinia sekä bromelaiinia. Tämä on siis luonnollinen yhdiste, joka tukee kehon puolustusjärjestelmää.

Solgar Formula VM-2000 monivitamiini – Kattava monivitamiini, joka tarjoaa laajan valikoiman tärkeimpiä ja laadukkaita vitamiineja, sekä hivenaineita.

Solgar Vitamin B-Complex 100 Tämä on erittäin vahva B-vitamiinikompleksi jaksamisen tueksi. Saat siitä tarvittavat B-vitamiinit oikeassa suhteessa. B-vitamiinit tukevat energia-aineenvaihduntaa, auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä tukevat hermoston toimintaa.

Solgar® – Huippulaatuiset, innovatiiviset ja luotettavat ravintolisät. Solgar® on valmistanut laadukkaita, meillä ja maailmalla arvostettuja sekä tunnettuja ravintolisiä jo yli 75 vuoden ajan ja on yksi maailman tunnetuimmista ravintolisäsarjoista. Valikoimastamme löydät niin vitaminit, mineraalit, aminohapot, erikoisformulat, yrttivalmisteet ja muut erikoistuotteet. Tutustu sarjaan täältä.

 

Tehdään tästä joulusta ja talvesta aikaa, jolloin hemmottelemme itseämme ja rakkaitamme ekstrasti hyvinvoinnilla. Solgar-tiimi toivottaa sinulle ja läheisillesi iloista ja tervettä joulun aikaa!

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan kotimaisessa Solgar-verkkokaupassa.

Haluatko ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista ja ravintolisistä suoraan sähköpostiisi? Liity uutiskirjelistallemme tästä.