Keksit varmasti montakin erilaista tilannetta elämästäsi, jossa pieni lisätuki jaksamiseen olisi tarpeen, kuten kiireinen aamu ennen töihin lähtöä, iltapäivän energiatason notkahdus, treeneihin valmistautuminen tai niistä palautuminen, vilustumisesta toipuminen tai pitkään venyneet juhlat edellisenä iltana.

C-vitamiini, B-vitamiinit ja elektrolyytit ovat olennaisessa osassa Solgarin uudessa Ester-C Plus 1000 mg -porejuomassa, joka on suunniteltu antamaan energiaa, lisäämään jaksamista ja tukemaan vastustuskykyä. Porejuomia on toki tarjolla kauppojen hyllyllä runsaasti, joten mikä tekee tästä juomasta paremman?

Saat lisää vastustuskykyä

Ester-C® on erilainen – tavalliseen C-vitamiiniin eli askorbiinihappoon verrattuna Ester-C® on hellävaraisempi vatsalle. Isoina annoksina C-vitamiini voi nimittäin aiheuttaa vatsaärsytystä. Lisäksi Ester-C imeytyy tehokkaammin, joten voit luottaa siihen, että saat maksimaalisen hyödyn nautitusta C-vitamiinista. Hitaamman imeytymisen ansiosta käytettävissä on C-vitamiinia jopa 24 tunnin ajan, mikä tarkoittaa, että immuunipuolustuksellasi on C-vitamiinia käytössään enemmän ja pidemmän aikaa.

Apua väsymykseen - Ester-C Plus 1000 mg -porejuoma
Kätevä porejuomajauhe on helppo ottaa käyttöön missä ja milloin haluat.

Tiesitkö muuten, että lisämunuaiset tarvitsevat stressin aikana C-vitamiinia jaksamisen tukemiseksi? Jos sinulla on siis stressaava ja kiireinen ajanjakso menossa, kehosi hyötyy C-vitamiinin lisäsaannista. C-vitamiini on myös vesiliukoinen, eli se ei varastoidu elimistöömme. Sitä on siis saatava ravinnosta joka päivä.

Tuote sisältää myös sinkkiä, joka antaa immuniteetille lisätuen C-vitamiinin rinnalla.

Lisäenergiaa päivääsi

Stressi, kiire ja epäterveelliset elämäntavat kuluttavat kehostamme vesiliukoisia B-vitamiineja. Niitä kannattaa lisätä päivittäiseen ruokavalioon energiantuotannon ja jaksamisen tukemiseksi. B-vitamiinit vaikuttavat myös hermoston terveyteen sekä henkiseen hyvinvointiimme. Ester-C -porejuoma sisältää B1-, B2-, B3-, B5-, B6- ja B12-vitamiineja, jotka toimivat myös toisiaan tukien – siksi B-vitamiinit kannattaakin nauttia yhdistelminä. Erityisesti B12-vitamiinin pitkäaikainen puute voi vaikuttaa jaksamiseen, ja sille ovat alttiimpia ikääntyneet, kasvissyöjät ja vegaanit. Tuotteen sisältämä C-vitamiini tukee B-vitamiinien hyödyntämistä kehossa.

Elektrolyytit nestetasapainolle

C-ja B-vitamiinien lisäksi Ester-C -porejuoma sisältää elimiston nestetasapainolle tärkeitä kivennäisaineita, kuten natriumia, magnesiumia, kaliumia ja fosforia. Esimerkiksi kesäkuumalla elektrolyytit tulevat tarpeeseen, kun menetämme niitä hikoilun myötä. Elektrolyytit ovat tärkeitä myös paljon liikkuville ja toipilaille. Mineraalit tukevat osaltaan myös kehon happo-emästasapainoa, joka on erittäin tärkeä terveydellemme.

Elektrolyytit - Ester-C Plus 1000 mg -porejuoma
Nauti raikastava elektrolyyttejä sisältävä juoma kuumana kesäpäivänä

Ester-C Plus 1000 mg -porejuomasta saat koko kehoa hyödyttävän kattauksen ravinteita tukemaan hyvää oloa koko päivän. Tuote on makeutettu luontaisesti hedelmäsokerilla ja luontaisella appelsiiniaromilla, eikä se sisällä keinotekoisia makeutus- tai makuaineita. Se sopii myös vegaaneille.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin tästä.

Lue lisää C-vitamiinin hyödyistä täältä.

Voit ostaa Ester-C Plus 1000 mg -porejuomaa Life-verkkokaupasta ja Life-myymälöistä.

Saatavilla myös muista hyvin varustelluista terveyskaupoista ja terveyden verkkokaupoista.