Kesähelteillä urheilu ja ulkoilu voivat lisätä elektrolyyttien tarvetta

Niin urheillessa kuin kesäretkelläkin voi olla hyvä idea pakata mukaan muutakin juotavaa kuin vettä. Raikas vesi virkistää, mutta hikoillessa kehosta poistuu nesteen lisäksi myös paljon mineraaleja ja suoloja. Väsähtänyt olo voi johtua siitä, että elektrolyytit ovat vähissä ja nautittu neste ei imeydy kunnolla.

Elektrolyytit auttavat kehoa ylläpitämään normaalia nestetasapainoa ja tuottamaan energiaa. Jos elektrolyyttien määrä kehossa vähenee esimerkiksi hikoilun seurauksena, voi oireina huomata vetämättömyyttä ja väsymystä. Usein kuuman päivän tai urheilun jälkeen samalla voi huomata myös nestehukan oireita, kuten huonovointisuutta, heikotusta ja päänsärkyä. 

Elektrolyyttejä ovat muun muassa magnesium, kalsium, natrium ja kalium. Näitä kaikkia saadaan tavallisesti monipuolisesta ruokavaliosta, mutta kuumalla säällä puuhatessa ja hikoillessa, voi olla hyvä täydentää eletrolyyttivarastoaan, esimerkiksi palauttavalla Solgar® Ester-C® Plus Vitamin C 1000 mg -porejuomalla.

Ester-C porejuoma sisältää elektrolyyttien lisäksi pitkävaikutteista ja vatsaystävällistä Ester-C vitamiinia, B-vitamiineja sekä sinkkiä. Erityisesti B-vitamiinit auttavat kehoa energiantuotannossa ja C-vitamiini ja sinkki puolestaan immuniteetin ylläpidossa. Ester-C porejuoma onkin oiva virkistys kesäpäivän päätteeksi tai urheilun jälkeen. Kokeile, ja huomaat, kuinka olo virkistyy ja keho tuntuu nesteytetymmältä!

Hellepäivänä vitamiinit ja mineraalit tulevat tarpeeseen

Rantapäivänä vietetään paljon aikaa uiden ja liikkuen vedessä ja auringossa, pelaten ranta- ja vesipelejä. Myös lapsilla on omat puuhansa ja nälän tai janon tunne voi helposti jäädä huomaamatta mukavan touhuilun keskellä.

Ester-C -porejuomassa ei ole keinotekoisia makeutusaineita ja juoma sopii myös loistavasti lapsille laimennettuna. Ester-C -porejuoma on pakattu käteviin annospusseihin, ja yhdestä jauhepussista voi sekoittaa ison kannullisen hellepäivän juomaa piknikille, mökille tai rannalle, josta niin aikuisten kuin lasten on helppo muistaa hörpätä lasillinen päivän puuhien lomassa. Voit kokeilla sekoittaa Ester-C-juoman myös kuplaveteen!

Solgar Ester-C -porejuoma päihittää mehut ja limpparit rantapäivän juomana, sillä sen sisältämät elektrolyytit auttavat säilyttämään nestetasapainoa. Pitkän, kuuman kesäpäivän jälkeen virkistävä vitamiinipitoinen juoma myös virkistää ja varmistaa, että seuraavanakin päivänä on virtaa nauttia kesästä. Kokeile maistuvaa ja virkistävää Ester-C:tä myös saunajuomaksi!

Vaellusretkellä ja kaupunkilomalla kevyet annospussit kulkevat mukana helposti

Ester-C porejuoman saat 7 tai 21 annospussin pakkauksina. Pienet kevyet annospussit kulkevat näppärästi mukana repussa, rinkassa tai käsilaukussa, ja voit kuljettaa ne jopa lentokoneessa käsimatkatavaroissa.

Vaellusretkellä on hyvä olla mukana vesipullo, jota täyttää vesipisteestä tai puhtaasta vuoristopurosta. Elektrolyyttejä, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä virkistävä ja palauttava juoma päivän mittaan yhdessä vesipullollisessa auttaa pitämään energiatason ja nestetasapainon kohdallaan. Annospussi kulkee näppärästi vaikka rinkan taskussa

Lomalla tulee usein myös syötyä ja juotua eri tapaan kuin arkena. Ehkä Italian lomalla tekee mieli juoda parikin herkullista cappuccinoa aamiaisella, ja jo ennen lounasaikaa tunnet, kuinka tavallista isompi kofeiiniannos kuivattaa kehoa, eikä auringon paahde kuumilla kaduilla auta asiaa.

Elektrolyyttejä, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä porejuoma Ester C sopii kuin nenä päähän niin vaelluspolulle kuin paahteiselle kaupunkilomallekin. Porejuoman voi sekoittaa suoraan juomapulloon, jolloin se tulee hörpittyä pikkuhiljaa kävellessä. Toisaalta voit nauttia sen myös kävelymatkan tai kaupunkiretken päätteeksi ja näin varmistaa, että seuraavanakin päivänä olo on virkeä ja nesteytetty uutta seikkailua varten.

Ester-C -porejuoma tarjoaa virkistävän juoman, joka auttaa myös immuniteetin ylläpidossa. Pidä huolta nesteytyksestä ja energiatasosta aktiivisessa kesässä Ester-C -porejuoman avulla! Tilaa Ester-C vaikka heti täältä!

Solgar® – Huippulaatuiset, innovatiiviset ja tieteeseen perustuvat ravintolisät.  

Solgar® on valmistanut laadukkaita, meillä ja maailmalla arvostettuja sekä tunnettuja ravintolisiä jo yli 75 vuoden ajan. Jopa 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä* ja sarjaa myydään maailmanlaajuisesti yli 60 maassa. Jokainen tuote täyttää Solgar® Gold Standard™ -kriteerit. 

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan kotimaisessa Solgar-verkkokaupassa.

Haluatko ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista ja ravintolisistä suoraan sähköpostiisi? Liity uutiskirjelistallemme tästä.