Mikä on tärkein tuote kesäiholle?

Aurinko on kesäpäivissä yksi parhaista asioista. Sen lisäksi että se tuntuu ihanalle, auttaa auringonvalo myös ihoa tuottamaan kehollemme tärkeää d-vitamiinia. D-vitamiinin tuotanto käynnistyy vain 15 minuutin oleilulla auringossa. Turhan pitkiä aurinkoaltistuksia kannattaa yrittää välttää, sillä auringon korkea UV-säteily saattaa aiheuttaa ihon palamista, ikääntymistä ja vuosien saatossa auringolta suojautumisen unohtaminen voi johtaa haitallisiin ihomuutoksiin. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää suojata iho auringolta käyttämällä aurinkosuojaa. Tärkeimpänä elementtinä toimii tottakai aurinkovoiteet sekä ihoa suojaavat vaatteet, mutta myös ihon omaa luonnollista suojamekanismia on mahdollista tukea muilla tavoin. 

Astaksantiini on voimakas antioksidantti ja karotenoidi. Antioksidantit auttavat suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Astaksantiini on punertava karotenoidi, jota löytyy mm. lohesta, hummerista sekä levistä. Solgar Astaksantiini sisältää Haematococcus pluvialis -levälajikkeesta peräisin olevaa astaksantiinia, joka on makean veden levä. Mikrolevät tuottavat astaksantiinia suojautuakseen auringon UV-säteiltä. Solgar Astaksantiini on korkealaatuinen valmiste ja yksi softgel-kapseli sisältää 5 mg laadukasta astaksantiinia.

Ihon kosteutus on kesälläkin tärkeää

Vaikka kesä on lämmin ja kostea vuodenaika, iho saattaa silti kuivua ja tarvita kosteutusta. Erilaiset rasvat ja öljyt ovat hyviä ihon kosteutukseen, mutta ihoa kannattaa muistaa kosteuttaa myös sisältä käsin. On hyvä muistaa runsas nesteytys, joka pitää huolta sekä kehon nestetasapainosta että ihon kosteudesta. Myös Solgarin Kollageeni-hyaluronihappo Complex on loistava täsmätuote ihon kosteutuksen tukemiseen.

Nimensä mukaisesti se sisältää korkealaatuista BioCell Collagen II™ -kollageenia, joka sekä suojaa ihoa että tukee sen elpymistä, lisäten näin ihon kimmoisuutta ja eheyttä sekä auttaa tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä. Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä molekyyli, joka puolestaan auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Se auttaa myös tasoittamaan ihon pintaa ja vähentämään juonteita. Solgarin Kollageeni-Hyaluronihappo Complex sisältää myös C-vitamiinia, joka auttaa tukemaan ihon omaa kollageenituotantoa ja auttaa näin parantamaan ihon elastisuutta.

Ihon lisäksi huolehdi myös hiuksista ja kynsistä

Vaikka aurinko saattaa auttaa mm. kynsiä vahvistumaan ja kasvamaan, tuo kesä mukanaan myös erilaisia rasitteita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi hiuksia ja ihoa kuivattava merivesi tai uima-altaiden kloori. Myös suora auringonvalo saattaa saada hiukset karrelle. Hiukset ja iho on siis hyvä muistaa suojata hatulla tai oleskelemalla varjossa, sekä kynsien terveyttä voi tukea mm. ravintolisien avulla. Solgarin Skin, Nails & Hair on monipuolinen kauneustuote, joka auttaa pitämään ihon, kynnet ja hiukset terveinä. Se sisältää monia ravintoaineita, kuten biotiinia, sinkkiä, kuparia, C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat tukemaan ihon, kynsien ja hiuksien terveyttä. 

Hiusten ja kynsien terveyttä ja kasvua voi vahvistaa myös Solgar Biotiini -ravintolisällä. Biotiini on tärkeä ravintoaine, joka edistää mm. hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina.

Kesä on ihanaa aikaa, mutta se vaatii myös hieman lisähuomiota ihonhoidolta. Solgarin Astaksantiini, Kollageeni-hyaluronihappo Complex, Skin Nails & Hair ja Biotiini, ovat tehokkaita lisäyksiä kesäiseen ihonhoitoon. Yhdessä tai erikseen nämä tuotteet auttavat sinua pitämään ihosi terveenä ja kauniina ympäri vuoden. Muistathan myös juoda tarpeeksi vettä, syödä terveellisesti ja levätä riittävästi, jotta voit nauttia kesästä täysin siemauksin.

Solgar® – Huippulaatuiset, innovatiiviset ja tieteeseen perustuvat ravintolisät.  

Solgar® on valmistanut laadukkaita, meillä ja maailmalla arvostettuja sekä tunnettuja ravintolisiä jo yli 75 vuoden ajan. Jopa 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä* ja sarjaa myydään maailmanlaajuisesti yli 60 maassa. Jokainen tuote täyttää Solgar® Gold Standard™ -kriteerit. 

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan kotimaisessa Solgar-verkkokaupassa.

Haluatko ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista ja ravintolisistä suoraan sähköpostiisi? Liity uutiskirjelistallemme tästä.