Kollageeni-Hyaluronihappo Complex

Purkkikoot:
  • 30

  • Ainutlaatuinen kauneusravintolisä ravitsee ihoa sisältä päin
  • Sisältää patentoitua BioCell Collagen ll®-uutetta, ainutlaatuista ja tehokkaasti imeytyvää kollageenia, jossa myös hyaluronihappoa
  • BioCell Collagen ll®-uutteen on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja lisäävän ihon kosteutta ja kollageenipitoisuutta
  • Sisältää myös C-vitamiinia, jota tarvitaan ihon omaan kollageenin tuotantoon
  • Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, vehnätön, hiivaton

Annostus:

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Kollageeni-Hyaluronihappo Complex auttaa tukemaan ihosi hyvinvointia. Kiireinen elämäntapa ja kuormittavat ympäristötekijät altistavat ihomme ennenaikaiselle ikääntymiselle, juonteille ja kimmoisuuden vähenemiselle. 

Me Solgar®:illa ymmärrämme, että hyvä ravitsemus on kauniin ihon perusta. Siksi loimme kollageeni-hyaluronihappo-yhdistelmän ravitsemaan ihoasi sisältäpäin. Hyaluronihappo (hyaluronaani) on aine, jota esiintyy melkein kaikissa ihmiskehon soluissa. Iholla hyaluronaani tukee ihon kosteustasapainoa sitoen kosteutta dermiksessä. Iän myötä ihon hyaluronihappopitoisuus vähenee, mikä voi johtaa hienoihin juonteisiin sekä kimmoisuuden vähenemiseen.

Kollageeni on puolestaan tärkeä proteiini, jolla on merkittävä rooli ihon terveydessä. Se sekä suojaa ihoa että tukee sen elpymistä, lisäten näin ihon kiinteyttä ja eheyttä sekä auttaa tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä. Tuotteen C-vitamiini tukee ihon omaa kollageenin tuotantoa ja suojaa soluja hapetusstressin haitallisilta vaikutuksilta. Tuote sisältää patentoitua BioCell Collagen ll®-uutetta, ainutlaatuista ja tehokkaasti imeytyvää kollageenia, jossa mukana myös hyaluronihappoa ja kondroitiinia.

Tämän tuotteen kanssa yhteen sopii myös Skin Nails & Hair-ravintolisä täydentämään kauneutta tukevien ravinteiden saantia. 

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

BioCell Kollageeni II®-uute 1200 mg

Sisältää:

Hydrolysoitu kollageeni tyyppi II 720 mg
Kondroitiinisulfaatti 192 mg
Hyaluronihappo 120 mg
C-vitamiinia (kalsiumaskorbaatti) 100mg, 125*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, karboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseroli), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuola), väriaine (titaanidioksidi).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kollageeni-Hyaluronihappo Complex”

Tärkeimmät ravintoaineet:

- Kollageeni
- Hyaluronihappo

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.