Ultimate B + C Complex

Purkkikoot:
 • 60

 • Vahva ja monipuolinen B- ja C-vitamiinikompleksi
 • Tukee jaksamista ja vastustuskykyä
 • Antioksidanttinen tuki
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
 • Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön, hiivaton

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® Ultimate B+C Complex on vahva B- ja C-vitamiinikompleksi, johon on lisätty ruusunmarjaa ja bioflavonoideja. 

B-vitamiinien ryhmässä on 8 vitamiinia, ja Solgar® Ultimate B + C -kompleksissa on yhdistelmä näistä kaikista hermoston ja energian aineenvaihdunnan tukemiseksi. Lisätty C-vitamiini lisää kokonaisvaltaista lähestymistapaa tukemalla immuunijärjestelmää.

B-vitamiinilla on useita rooleja kehon eri prosesseissa:

 • B1-vitamiini (tiamiini) auttaa aineenvaihduntaa muuttamaan ruokaa energiaksi, ja sitä löytyy täysjyvistä, pähkinöistä ja vihreistä lehtivihanneksista.
 • B2-vitamiini (riboflaviini) löytyy maitotuotteista, munista ja pinaatista ja se suojaa oksidatiiviselta stressiltä torjumalla vapaita radikaaleja.
 • B3-vitamiini (niasiini) auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja sitä on luontaisesti vihanneksissa ja punaisessa lihassa.
 • B5-vitamiinia (pantoteenihappoa) löytyy melkein jokaisesta ruoka-aineryhmästä ja se auttaa aineenvaihduntaa hajottamalla rasvoja ja hiilihydraatteja energiaksi.
 • B6-vitamiini, jota esiintyy pääasiassa siipikarjan lihassa, kalassa, juustossa ja porkkanoissa, auttaa säätelemään homokysteiinitasoja sekä unta, stressiä ja mielialaa sääteleviä hormoneja, kuten serotoniinia ja melatoniinia.
 • B7-vitamiinia (biotiinia) kutsutaan myös ’kauneuden vitamiiniksi’, koska sillä on positiivinen vaikutus hiuksiin ja ihoon. Sitä voi löytää monista ruuista, kuten sianlihasta, kanasta, kalasta, kukkakaalista ja pähkinöistä.
 • B9-vitamiini (folaatti) tunnetaan yleisesti nimellä ’foolihappo’ ja se tukee kudoksen kasvua raskauden aikana. Raskaana olevia naisia ​​kehotetaan usein syömään runsaasti tummia lehtivihanneksia ja juureksia riittävän foolihapon saannin turvaamiseksi.
 • B12-vitamiinia löytyy vain eläintuotteista, kuten kalasta, lihasta ja maitotuotteista ja siksi vegaaneille ja kasvissyöjille suositellaan B12-vitamiinia ravintolisänä. Tämä vitamiini on erittäin tärkeä mm.  punasolujen muodostumisessa.
 • C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota löytyy luontaisesti runsaasti mm. ruusunmarjasta ja acerolasta.
 • C-vitamiini on välttämätön vitamiini, jota keho varastoi vain pieninä määrinä. Se auttaa torjumaan vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat oksidatiivista stressiä ja solujen ennenaikaista ikääntymistä. C-vitamiini auttaa myös ylläpitämään vastustuskykyä.
 • Ruusunmarjat sisältävät myös bioflavonoideja, joita esiintyy luonnossa C-vitamiinin kanssa. Bioflavonoidit auttavat parantamaan C-vitamiinin imeytymistä ja hyödynnettävyyttä.

Solgar® ® Ultimate B + C Complex annostus on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös muihin Solgar-B-vitamiineihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

C-vitamiini (askorbiinihappo) 1000 mg, 1250*
Pantoteenihappo (kalsium-d-pantotenaatti) 50 mg, 833*
B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 50 mg, 4545*
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 50 mg, 3571*
Koliini (bitartraatti) 21 mg
Inositoli 50 mg
B2-vitamiini (riboflaviini) 50 mg, 3571*
B3-vitamiini(nikotiiniamidi) 50 mg NE, 313*
Sitrusbioflavonoidikompleksi 25 mg
Ruusunmarjajauhe 25 mg
Betaiini (betaiinihydrokloridi) 15 mg
L-glutamiinihappo 15 mg
Hesperidiini 5 mg
Rutiini 5 mg
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 50 µg, 2000*
Biotiini (D-biotiini) 50 µg, 100*
Foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo) 400 µg, 200*

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat:
Paakkuuntumisen estoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, kasvisteariinihappo), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ultimate B + C Complex”

Tärkeimmät ravintoaineet:

B-Complex B-vitamiinit
C C-vitamiinit

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.