Koko valikoima saatavilla

Solgar® on ollut luotettu nimi terveys- ja hyvinvointialalla jo yli 75 vuoden ajan laajalla tuotevalikoimallaan. Löydät uudesta Solgar-verkkokaupastamme kaiken, mitä tarvitset terveytesi ja hyvinvointisi tukemiseen: vitamiinit ja kivennäisaineet, kasvirohdokset, erikoisvalmisteet ja aminohapot. Lisäksi verkkokaupan helppokäyttöisyyden ansiosta voit selata ja ostaa tuotteita kaikessa rauhassa omasta kodistasi käsin tai vaikkapa mobiililaitteestasi bussimatkalla töihin.

Kattavat ja luotettavat tuotetiedot

Solgarin uudesta verkkokaupasta saat kattavat ja luotettavat tuotetiedot, kun haluat valita tarpeisiisi sopivat ravintolisät. Löydät yksityiskohtaiset kuvaukset jokaisesta tuotteesta, mukaan lukien ainesosat, annostukset ja ehdotetut käyttötarkoitukset. Lisäksi sinulla on pääsy asiakkaiden arvosteluihin, joten voit nähdä, mitä muilla ostajilla on sanottavaa kustakin tuotteesta ennen ostoksen tekemistä.

Asiakaspalvelu aina saatavilla

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita Solgarin tuotteista tai uudesta verkkokaupasta, asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse, ja autamme sinua mielellään kaikessa, mitä tarvitset aina tuotesuosituksista tilauksen seurantaan asti. Olemme paikalla varmistamassa, että ostokokemuksesi on positiivinen.

Digitaalinen lahjakortti verkkokauppaan

Etsitkö täydellistä lahjaa terveystietoiselle ystävälle tai perheenjäsenelle?  Löydät uudesta verkkokaupastamme myös digitaalisen lahjakortin, jonka voi käyttää kaupan kaikkiin tuotteisiin. Valitse vain summa, jonka haluat antaa lahjansaajalle, ja vastaanottaja saa sähköpostiinsa lahjakorttikoodin, jota voi käyttää verkkokaupan kassalla. Tämä on loistava tapa jakaa Solgar-tuotteiden hyödyt läheisillesi.

Uutiskirjeen tilaajan edut

Tilaajana kuulet ensimmäisenä uusista tuotelanseerauksista, erikoistarjouksista ja eksklusiivisista kampanjoista. Lisäksi saat arvokasta terveys- ja hyvinvointitietoa suoraan sähköpostiisi. Se on loistava tapa pysyä ajan tasalla ja säästää rahaa suosikkituotteissasi.

Joustavat toimitusehdot

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulu on 4,90 € noutotilauksille ja 8,90 € kotitoimituksille. Yli 49 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi noutopakettina ja yli 89 € tilaukset toimitamme ilmaiseksi kotiisi asti. Sinulla on 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit siis perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee kuitenkin olla käyttämättömiä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Solgarin uusi verkkokauppa on ehdoton vierailukohde kaikille, jotka arvostavat laadukkaita terveys- ja hyvinvointituotteita. Täydellinen valikoima, kattavat tuotetiedot, erinomainen asiakaspalvelu, digitaaliset lahjakortit ja tilaajaedut tekevät siitä parhaan mahdollisen kohteen terveystietoisille ostajille. Miksi et siis tutustuisi siihen jo tänään ja alkaisi tukea terveyttäsi ja hyvinvointiasi Solgar-tuotteiden avulla?

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan kotimaisessa Solgar-verkkokaupassa.