L-Proliini 500 mg

Purkkikoot:
  • 100

  • Korkealaatuinen Solgar-aminohappo
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
  • Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

L-Proliini on ei-välttämätön aminohappo, jota ihmiskeho tuottaa luontaisesti. Proliini osallistuu mm. kollageenin tuotantoon tukien nivelten ja ihon rakennetta. 

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, neurotransmittereille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

Solgar®L-Proliini 500 mg annostus on 1 kapseli päivässä aterioiden välillä.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin. 

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

L-Proliini (vapaa muoto) 500 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (karboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L-Proliini 500 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

L-Proliini Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.