Vegan Digestive Enzymes -ruuansulatusentsyymit kasvissyöjälle

Purkkikoot:
  • 50
  • 250

  • Vegaaninen ruuansulatusentsyymivalmiste
  • Miellyttävän makuinen purutabletti
  • Korkealaatuinen, usean entsyymin yhdistelmä
  • Tukee ruuan ravintoaineiden pilkkoutumista
  • Sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton

Annostus

1-3/pvä

Jaa
Kuvaus

Vegaaninen ruuansulatusentsyymi Solgar® Vegan Digestive Enzymes on pureskeltava, miellyttävän makuinen ruuansulatusentsyymivalmiste kasvissyöjille ja vegaaneille. Tuote auttaa pilkkomaan ravinnon proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja.

Solgar® Vegan Digestive Enzymes on ainutlaatuinen ja patentoitu yhdistelmä kasviperäisiä ruuansulatusentsyymejä, jotka auttavat tukemaan ruuansulatustasi ja ruuan ravinteiden imeytymistä.

Ruuansulatus on monimutkainen prosessi, jossa kehon hajottaa syömämme ruuan ravinteiksi käyttämällä haiman ja ohutsuolen muodostamia ruuansulatusentsyymejä. Joskus kehomme ei kuitenkaan tuota tarpeeksi ruuansulatusentsyymejä, vaikka noudattaisimmekin terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Tällöin myös ravinteiden imeytyminen ruuasta ei ole optimaalista.  Ruoka-allergiat, matala vatsahapon määrä ja krooninen stressi vaikuttavat myös ruuansulatusentsyymien tuotantoon.

Kun tarvitset tukea ruuansulatuksellesi aterioiden jälkeen, vegaaninen ruuansulatusentsyymi Solgar Vegan Digestive Enzymes voi auttaa. Tuote sisältää kasviperäistä lipaasia, amylaasia, proteaasia, amyloglukosidaasia ja sellulaasia.

Solgar® Vegan Digestive Enzymes annostus on 1-3 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.

Tutustu myös muihin ruuansulatuksen tukituotteisiin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Suositeltu annostus: 1-3 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 tabletti):

Kasvientsyymi komplex 144 mg

Sisältää:
Lipaasi 86 FIP
Amylaasi 1944 SKB
Proteaasi 7200 HUT
Amyloglykosidaasi 6,6 AG
Sellulaasi 108 CU

Muut ainesosat:
Täyteaineet (mannitoli, maltodekstriini, guarkumi), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), aromiaine (piparminttuaromi).

Muuta huomioitavaa:
Ei suositella raskaana oleville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegan Digestive Enzymes -ruuansulatusentsyymit kasvissyöjälle”

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.