L-Metioniini 500 mg

Purkkikoot:
  • 30

  • Korkealaatuinen Solgar-aminohappo
  • Terveille kynsille ja iholle
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher
  • Maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön

Annostus

1/pvä

Jaa
Kuvaus

Solgar® L-Metioniini 500 mg on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää rikkipitoista L-metioniiniaminohappoa.

Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

L-Metioniini on välttämätön aminohappo, jota tarvitaan kehossa proteiinien rakenneosasena sekä avustamaan tauriinin, L-kysteiinin, lesitiinin, sapen, L-karnitiinin ja endorfiinin synteesissä.

Solgar®L-Metioniini 500 mg annostus on 1 kapseli päivässä aterioiden välillä.

Huomioithan, että käytettäessä tavallista enemmän L-metioniinia on hyvä varmistaa riittävä B6- ja B12-vitamiinien sekä foolihapon riittävä saanti. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille. L-metioniinia ei tule käyttää diagnosoidun kaksisuuntaisen mielialahäiriön, munuaisten vajaatoiminnan tai maksasairauden yhteydessä.

Tutustu myös muihin Solgar®-aminohappoihin.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*

Viitteet:

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Sisältö

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

L-Metioniini (vapaa muoto) 500 mg

Muut ainesosat:
Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L-Metioniini 500 mg”

Tärkeimmät ravintoaineet:

L-Metioniini Aminohapot

Tiesitkö tämän?:

Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista.